Szerintetek milyen mértékű takarítás számít normálisnak?
Te jóég levagyok pontozva!
Milyen koszos lakások lehetnek...:(
Én is szeretem a tisztaságot, rendet, de nem kényszeresen.
Mindennap rendet rakok, elmosogatok, konyhaasztalt letörlöm.
Egyedül lakom jelenleg.
Hetente takarítok.
Fésülködés nálam is csak a fürdőben, így is állandóan hajat kell kiszedni a szőnyegből.
És cipővel sem megyek be a szobába.
Viszont szeretek TV nézés közben enni a szobában.
"lehet még rüh és atka is"
Azt tudja anyukád, hogy akármennyit takarít az ágya tele van atkákkal? ;)
alapvetően tiszta embernek tartom magam, a nagy mocskot nem bírom elviselni, viszont néha úgy érzem, hogy egész nap takaríthatnék, ha minden vacakra ugranék.
nálam ez kicsit szelektív. a páromnak göndör fekete haja van. ha hajmosás után tele van a zuhanyzó, akkor idegbajt kapok. viszont ha pár üres üveg van a konyhában, és nincs fényesre suvickolva a tűzhely, az hidegen hagy.
hetente takarítok komolyabban, pár naponta porszívóval körbemegyek, mert nem szeretem, ha széthordjuk a koszt.
én is örököltem az igényességet a nagyimtól, náluk minden rendben, tisztán volt, nekem ez a természetes, ahol jól érzem magam.
számomra is elborzasztó néhány ember lakása. persze az utcán adnak magukra, mintha ők lennének az angol trónörökösök, otthon meg akkora gané van, h spaklival lehetne vakarni.
én valamilyen szinten egyensúlyba hozom a kettőt. nem vagyok egy divatmániás cicababa, akin nonstop figyel a fullos smink, és a lakásom sem egy múzeum. valahogy az arany középút. nincs patikatisztaság, de ha valaki belép, nem fordul ki az első lendülettel, hogy : na, ez milyen igénytelen koszfészek. :)
Kedves Kérdező, ezen de jót nevettem, "nem mindegy, hogy mennyi."
És a szekrény tetejével, meg a szekrények, bútorok mögötti résszel mi van? Tűzhely mögötti résszel mi van, ott van aztán igazán por, meg kosz. Elrángatják anyukádék a helyéről, és ott is takarítanak rendszeresen, vagy csak ahol látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!