Szülők ti ez normálisnak tartjátok?
Nem, nem tartom normálisnak.
Ha anyud amiatt él nyugtatókon hogy te megismerkedsz egy fiúval, akkor valami nem okés nála.
20 éves felnőtt nő vagy! Miért félsz anyud elé állni és megmondani neki, hogy elmész randizni???
Ne engedj a lelki zsarolásnak! Azt lehet zsarolni aki hagyja magát.
Ennyi erővel még 40 éves korodban is tiltani fog, hisztizni és kiborulni ha ismerkedni akarsz?
Fogadja már el hogy felnőttél!
Én már alig várom hogy itt legyen nálunk a lányom barátja és süthessek főzhessek nekik amit csak akarnak. Aztán békén is hagyom őket.
Jól látod. Ez zsarolás. Zsarolásnak pedig nem szabad engedni. Számtalan példa van arra, hogy az ilyen gyerekek a szülő mellett öregedtek meg, végül magányosak maradtak.
Ha nyugtatót szed, szedjen azt.
önző, nem szeret. Ha szeretne azt akarná,hogy boldog légy. De ő csak azt akarja, hogy ő legyen boldog.Ezt értsd meg és mindjárt nem tud zsarolni.
Legyél vele olyan mint ő veled. Csak a saját boldogságod érdekeljen és akkor lepereg rólad az érzelmi zsarolás.
1. vagyok!
Na ebben az esetben ülj le vele megbeszélni. De nem elkérezkedni!!! Hanem megbeszélni vele hogy este elmész mert randid van egy fiúval. Mit tudom én pl. moziba mentek, atelefonon nem leszel elérhető, de nyugodjon meg majd jössz haza.
Ha azt mondja, nem így nevelt stb. bla-bla-bla, akkor pedig erős leszel és megmondod neki hogy ez nem nevelés kérdése, had döntsd el te kivel akarsz ismerkedni, elég érett vagy már ahhoz.
Szeretnéd ha elfogadná a döntésed, mert ezzel mindekttőtök életét megkönnyítené, de ha nem akkor is jó.
Ha hisztizik, sír, jó tegye azt, de téged ez ne érdekeljen. 1 napig lesz maximum megsértődve, aztán be fogja látni hogy nincs hatalma feletted.
Most komolyan, ő érzelmileg akar téged sakkban tartani. De ne engedj neki! Mert a végén minden fiút elmar mellőled, és öreglány leszel. Ismerek pár ilyen szerencsétlen sorsút, nem irigylem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!