Milyen felesleges/értelmetlen házimunkával kapcsolatos dolgot láttál a családodban, amit furcsának látsz?
Olyasmire gondolok,mint amit egy korábbi kommentben olvastam itt: nem mindegy a szülőknél,hogy rendrakásnál merrefele áll a golyóstoll nyele.
Másnál is vannak ilyesmik?
37. De nem írtam higy veszélyesek. Ezt te írod megint. Nem veszélyes vírusok de egyszerűen tény hogy vannak kórokozók amik simán tulelnek egy mosást. Amig nekem valószínű semmi bajom nem lesz addig egy gyengébb immunrendszerűnek (nem feltétlenül idős) hiányos hasmenéses tünetei lesznek. Egy torulkozőtőlis siman átfertőzhetsz valakit ha nem mosod ki rendesen.
De ezzel az erővel az is vegyen fel bukósisakot, aki csak gyalogosan jár a kerékpárút mellett...:)))
Nyilván egy gyengébb immunrendszerűnek figyelni kell - de ez elenyésző %.
Többen írták a függöny rojtok rendezését. Azt mamámnál is kellett csinálni. 😁
A több réteg szőnyeg szintén pipa. Mindenhonnan kapta őket (elhunyt ismerős nénik házaiból, ő meg mindent elfogadott), tele van velük a pici lakás.
Bár heti többször rendeztem a muskátlikat nála, minden alkalommal elmagyarázta, mit kell csinálnom (öntözni, sárga levelet, száraz virágot levágni), persze 20 perces oktatás keretében. Hiába mondtam, hogy tudom. Na, egyszer ezt nem megvárva kimentem megcsinálni, utánam szólt: hát de honnan tudom, mit kell csinálnom, még el sem mondta? 😅
Nálunk állandóan a mosdót kellett tisztítani napi szinten. Oda volt készítve a cif. Amióta elköltöztem, csak néha mosom ki a mosdót, félévente kb.
Ablakokat sem mosok, nincs rá időm, szarok rá.
#49, Ablakokat sem mosok, nincs rá időm, szarok rá.
Te is? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!