Megéri beruházni egy robotporszívóra?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet vásárolni, de nem igazán tudom érdemes e pénzt áldozni rá. Kisállatunk nincs, viszont extra hosszú hajak igen. Ezekkel elbír?2022. febr. 9. 14:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem abszolút megéri. Nagyon sokat tud segíteni ha az ember az igényeinek megfelelőt vesz. A házat érdemes felmérni előtte: mekkora a terület amit takarítani kell, van e szőnyeg/ek és ha igen milyen, küszöbök mekkorák, van e emelet...stb. A hosszú haj miatt egyedül majd arra kell figyelni, hogy a hengerkefére feltekeredett hajat érdemes leszedni időközönként.
2/3 anonim válasza:
legjobb beruházás volt számomra, simán elbír mindennel ugyanolyan erős mint egy normál porszívó, nekem a xiaomi roborock van és lehet választani az erősségen bőven, eddig több ezer négyzetméternyit takarított már ki összesen és semmit baja nem volt.
3/3 anonim válasza:
Nagyon megéri. Nálam nins se szőnyeg se kisállat, se küszöb, de hosszú haj igen. Elbír vele. Nekem térképezős modellem van, így pl nem kell állandóan mindenhova küldenem. Főzés után pl egyszerűen csak a konyhába, vagy az asztal köré küldöm takarítani. 2 naponta szokott menni a teljes lakásban. Az enyémnek alul dupla hengerei vannak így a hajat nem kell levagdosni róla, kézzel leszedni is elég könnyű, nagyjából két hetente kiveszem őket, leszedem róluk a hajat. Ez kb fél perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!