Robotporszívó vagy száritógép? Melyik éri meg jobban?
Kisbaba érkezese előtt vagyunk.
Melyik fontosabb szerintetek?
Sima szaritogép vagy kombinált moso és szárítógép egyben?
Nekunk van robot porszivo es szaritogep is. A robot porszívó sokat segít de a rendes porszívó hatékonyabb.
A szaritogep megéri mert a babára sokat kell mosni, főleg ha refluxos es naponta 2 szer öltözteted at.
En is a szaritogepet gondolom nagyobb segitsegnek foleg ilyen idobe igy is napi 1-2 adagot mosok csak magunkra. :/
Karacsonyi ajandek lesz egyebkent a szuleimtol csak nem tudom melyiket kerjem inkabb.
Jelenleg nekunk se fer el szaritogep max csak a mosogep fele ezert gondoltam 2in1 megoldast es akkor letudnam cserelni a mosogepet is voszont az uj lakasba ahova jovore koltozunk be oda be ferne. :/ kicsit tanacstalan vagyok nem ertek hozzajuk
Érzékeny vagyok a porra, szóval én először robotporszívót vettem. Nagyon szépen tisztán tartja a lakást, heti 4-5x körbemegy. Kézi porszívó hiába szív erősebben, azt sokkal ritkábban használod. Napikig ülsz a porban.
A szárítás viszonylag megoldott, van egy kazánhelyiség, aminek csont száraz a levegője, nem a nappali alakul kíniai mosodává.
Én pont a szárítót vettem a por miatt.
A ruhák gyűjtik össze a legtöbb port, és a mosógép nem mossa ki belőle az összeset, szöszt szinte egyáltalán.
A szárítógép viszont nagyon szépen kiszedi belőlük.
Mióta van, nincsenek poros szöszcsomók a földön. Hiába sepregettem naponta, a szárító előtt gyakori gond volt.
A szárítógép szerintem előrébb való, több haszna van mint a porszívónak.
Egyrészt mint mondtam kiszedi a bolyhokat, szöszt és port, nem beszélve az esetleges állatszőrről, másrészt a lakás klímáját is kíméli, nem fog penészedni a lakás ha hajlamos rá.
Harmadrészt ha egyszer hozzászoksz a szárítógéphez, borzalmas lesz a hiánya.
Annyival puhábbak a ruhák, sokkal jobb a tapintásuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!