Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Robotporszívó vagy száritógép?...

Robotporszívó vagy száritógép? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Kisbaba érkezese előtt vagyunk.

Melyik fontosabb szerintetek?

Sima szaritogép vagy kombinált moso és szárítógép egyben?

2021. dec. 5. 00:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy a robotporszivo?
2021. dec. 5. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Ez nagyon jó kérdés, de erre neked kell tudni a választ. Én nekem a robotporszívó fontosabb mivel szárítógép nem fér be a lakásomba.
2021. dec. 5. 01:46
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Nekunk van robot porszivo es szaritogep is. A robot porszívó sokat segít de a rendes porszívó hatékonyabb.

A szaritogep megéri mert a babára sokat kell mosni, főleg ha refluxos es naponta 2 szer öltözteted at.

2021. dec. 5. 01:58
 4/10 A kérdező kommentje:

En is a szaritogepet gondolom nagyobb segitsegnek foleg ilyen idobe igy is napi 1-2 adagot mosok csak magunkra. :/

Karacsonyi ajandek lesz egyebkent a szuleimtol csak nem tudom melyiket kerjem inkabb.

Jelenleg nekunk se fer el szaritogep max csak a mosogep fele ezert gondoltam 2in1 megoldast es akkor letudnam cserelni a mosogepet is voszont az uj lakasba ahova jovore koltozunk be oda be ferne. :/ kicsit tanacstalan vagyok nem ertek hozzajuk

2021. dec. 5. 02:12
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
A 2in1 megoldás ugye kompromisszumos, de annál mindenképp jobb, mint ha nem lenne szárító egy baba mellett. A robotporszívó felesleges szerintem.
2021. dec. 5. 07:02
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Szárítógép
2021. dec. 5. 07:10
 7/10 nemaRendőrség ***** válasza:
89%
A szárítógépet alapvetően a mosógép felé szokás tenni
2021. dec. 5. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Érzékeny vagyok a porra, szóval én először robotporszívót vettem. Nagyon szépen tisztán tartja a lakást, heti 4-5x körbemegy. Kézi porszívó hiába szív erősebben, azt sokkal ritkábban használod. Napikig ülsz a porban.

A szárítás viszonylag megoldott, van egy kazánhelyiség, aminek csont száraz a levegője, nem a nappali alakul kíniai mosodává.

2021. dec. 5. 15:40
 9/10 nemaRendőrség ***** válasza:
78%

Én pont a szárítót vettem a por miatt.

A ruhák gyűjtik össze a legtöbb port, és a mosógép nem mossa ki belőle az összeset, szöszt szinte egyáltalán.

A szárítógép viszont nagyon szépen kiszedi belőlük.

Mióta van, nincsenek poros szöszcsomók a földön. Hiába sepregettem naponta, a szárító előtt gyakori gond volt.

A szárítógép szerintem előrébb való, több haszna van mint a porszívónak.

Egyrészt mint mondtam kiszedi a bolyhokat, szöszt és port, nem beszélve az esetleges állatszőrről, másrészt a lakás klímáját is kíméli, nem fog penészedni a lakás ha hajlamos rá.

Harmadrészt ha egyszer hozzászoksz a szárítógéphez, borzalmas lesz a hiánya.

Annyival puhábbak a ruhák, sokkal jobb a tapintásuk

2021. dec. 5. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Dohos lakásnál kétségtelenül nagyon jó döntés a szárítógép.
2021. dec. 6. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!