Akinek van robot felmosoja vagy porszivoja! Milyenetek van? Szeretitek?
Szerintem ez csak tagasabb lkasokban erdemes hasznalni, hagyomanyos lakasokat nem tud porszivozni felmosni alaposan a zegzugokban
Ui: ez inkabb csak a napi koszt takaritja, annyira nem alapos mint egy rendes porszivo de egyszerusiti az eleted a hetkoznapokban nemileg
Nekem nem kene, jobbnak gondolok egy sima kezi porszivot. Erosebb lekapom felszivom, puff mehet is vissza..
Nekünk van robotporszívónk, én szeretem. Macska mellé áldás, hogy ne ússzunk állandóan a szőrben. :)
A napi szinten tartást megcsinálja, de a rendes porszívózást nyilván nem helyettesíti.
Nekünk MI Robot Vacuum Mop Pro van. Nem nagy a lakásunk de egy kutya és egy macska mellett nagyon nagy segítség. Ütemezve minden hétköznap délben indul és kitakarítja a lakást. Nem is gondoltuk, hogy egy nap alatt mennyi kosz keletkezik. Nem kell neki semmi mágnes, fizikai határoló, magának térképezi fel a lakást és alkalmazásból lehet virtuális falakat beállítaani pl. feltörléskor a szőnyeg köré. Szék alatt elfér, úgy fordul hogy mindent összeseperjen maga alá. Lézerrel méri a tárgyakat, így a gardrób szekrény tükör ajtaja megvicceli, át akar menni a "virtuális" szobába, de nem minden áron, próbálkozik párszor és utána nem tér vissza, így ide virtuális falat se tettem. A kutyát kikerüli a szőnyegen de ha méltóztat rögtön arrébb menni akkor visszafordul a helyét feltakarítani.
Pozitív hozadéka még, hogy minden elpakolunk a földről, hogy ne akadályozzuk (papucs a helyére, stb.) így eleve nagyobb a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!