Vannak itt akik saját bevallásuk alapján egészen elhanyagolják a takarítást?
Tehát nincs meg, hogy rendszeresen heti x-er letörlöd, felmosod, felszívod...
Milyen ritkán takarítotok?
Csak amikor kedvetek van? Vagy amikor már tényleg nagyon kell? Vagy amikor jön valaki?...
És most nem a szüleikkel élő fiatalokra gondolok, akik a saját szobájukat hanyagolják el.
Hanem akik már saját háztartást vezetnek.
44-es vagyok
45-ös, na ennek örülök, végre valaki nem elmondja annak vmi variációját hogy igénytelen vagyok, hanem látja a furcsa szokásaimban a stratégiát XD egyébként az is egy stratégia hogy ha nagyon depressziós vagyok meg pocsékul vagyok akkor nem az a legfontosabb, hogy van-e szennyes a földön, hanem hogy túléljem ezt a kellemetlen időszakot.
Csatlakoznék, soha életemben nem volt olyan mértékű tisztaság otthon, mint a vizsgáim előtt/alatt. :D
Volt lakótársaim, ezért is költöztem el. Munka után ide-oda csavarogtak, este értek haza. Nincs ezzel gond, de a közös takarítással mindig csúsztak, vagy másnaposan pihegtek és esküdöztek, hogy holnap megcsinálják… a konyhában nem pakoltak el maguk után (lefőzött tészta a fazékban maradt napokig, pizza a dobozában az asztalon napokig, kajás tányér valahol lerakva, lejárt büdös kaja a hűtőben, ha kifutott a kaja a tűzhelyre azt sem törölték le, a mosogatásról és a kuka ürítésről nem is beszélve, folyt a szemét, ahelyett h kidobta volna a zacskót mèg beletömte a kukàba) fürdőben szintén a flakonok szanaszét, tiszta ruha a szárítón amíg le nem szedte aki teregetni akar, cipők kabátok a fogason, az előszoba szekrény meg üres volt.
A szobájukban ruhakupac, magazinok, ágyazatlan ágynemű, leszakadt függöny, tànyérok, pet palackok, poharak, zsepik mindenhol…
25-30 éves nők, magukra nagyon igényesek, márkás minden tetőtől talpig, smink-szempilla-köröm minden, de a lakhelyük hányinger!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!