Vannak itt akik saját bevallásuk alapján egészen elhanyagolják a takarítást?
Tehát nincs meg, hogy rendszeresen heti x-er letörlöd, felmosod, felszívod...
Milyen ritkán takarítotok?
Csak amikor kedvetek van? Vagy amikor már tényleg nagyon kell? Vagy amikor jön valaki?...
És most nem a szüleikkel élő fiatalokra gondolok, akik a saját szobájukat hanyagolják el.
Hanem akik már saját háztartást vezetnek.
Borzasztóan utálok takarítani, kinti cipővel járunk a szobákon kívül mindenhol (próbáltam megszűntetni ezt, de a többiek sorra megszegték ezt), de simán van hogy több, mint 1 hónapig fel sem mosok. Most is tele van a szárító és a mosogató, sokat sütök de kb 9 éve nem volt kitakarítva a sütő...
Gyűlölöm minden egyes részét, márcsak azért is, mert fél perc alatt összebsznak a gyerekek mindent ha meg is csinálom.
Jó példát sem láttam, anyukám mindig sokáig dolgozott, mellette tanult is, mindig kupi volt nálunk - ezután negfogadtam, hogy nálam nem ez lesz, erre még rosszabb a helyzet...
Nekem az egész életem munka és takarítás. 2 kutya, 1 gyerek, 1 nyúl, egy férfi, plusz én. Nem bírok lefeküdni úgy, hogy nincs rendben a lakás. Akkus kézi porszivóm is van szintentartasnak, nagyon könnyű atszaladni vele este a lakáson. Mosogatogep, mosás,stb. Rendetlen mindenki, kénytelen vagyok pakolni utánuk.
Örülnék hogyha le tudnám néha én is tojni, de nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!