Mit rontok el a mosásnál hogy mindig elcsavarodnak a pólók ?
40fokon mosom és az enyhébb fokozaton centrizem. 30fok nem vált be nem jött ki a piszok meg a mosókapszula sem olvadt el.
Mit rontok el? Másoknak nem történik ez és Nemtudom mit rontok el ,valami tapasztalt háziasszony segíthetne.
A poló minősége a hibás. A H&M-es polók pl. már egy mosástól olyanok mint a felmosórongy, akár kímélő programon mosod akár nem.
Levi’s polóim között van ami 6-7 éves, semmi bajuk, olyan mintha most vettem volna őket.
Ingább anyaga, vagy szabása a gond. Régen sohasem voltak ilyenek, pedig a tárcsás mosógép nem mondható kíméletesnek.
Van pár munkaruházatiba vett átlagos pólóm, azokkal semmi gond.
40 fokos és enyhébb centrifuga
Mást nem lehet állítani rajta sajnos
Nálunk a nyaralónkban van egy nagyon trágya valamilyen Hansmark vagy mi mosógépunk. Nem tudom jól írtam-e a nevét. Az deformálja el az összes pamutpólót így ahogy írod, hogy elcsavarja, és alig lehet kivasalni mert a varrásoknál látszik hogy ferde.
Az lehet az (egyik) oka hogy asszem 800 (de lehet hogy csak 600) a centrifugája és ezért nyújta-húzza a pamutruhákat.
Ps. mosókapszulát tedd hálós mosózsákba, ott egy helyen oldódik fel és onnan megy mindenhova, így nem lesz nyúlós takonyszerű zselémaradvány a ruhákon.
Akkor lehet az a baja 600a a centeu meg a maisk 800 as meg 1000re
Samsung mosogep kb 6-7 éves lehet
A ruhák nem centrizéskor nyúlnak szét hanem a mosás alatt amikor jobbra-balra dobálja a gép őket.
Annyit tudsz tenni, hogy kímélő programot hasznàlsz (egy 6-7 éves samsung mosógépen nem hinném, hogy csak egy program van ahogy írtad), és a max centrifuga fordulaton centrizel. 400 fordulaton meg azért fog kinyúlni a ruha, mert tiszta víz lesz és a saját súlyát húzza le a száríton.
De a probléma még mindig a ruhák anyagával, minőségével lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!