Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is elcsavarodik minden...

Nektek is elcsavarodik minden farmer egyik szara?

Figyelt kérdés

nekem mindig a jobb szar kulso oldalvarrasa elore megy.

lehetseges ez,hogy minden gyarto a jobb szarat szabja el?

#farmer #szár #elcsavarodik
2014. febr. 26. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csavarodnak, de még nem figyeltem meg, hogy mindegyik nadrág és mindegyiknél ugyanaz a szár :)

Szerintem egyébként nagyobb az esélye, hogy a járásodtól csavarodik el mindig a jobb, nem azért meg mindegyiknél a jobb szár el van szabva.

2014. febr. 26. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Van egy nadrágom, ami nagyon durván elcsabarodik. Szerintem pont a jobb szára. :D De ez piacos nadrág. A többi (nem piacos) nadrágom nem csavarodik el.
2014. febr. 26. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tapasztaltam ezt a jelenséget. Lehet, hogy tényleg a járásoddal van "baj".
2014. febr. 26. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a jobb szokott..legyen az bármilyen nadrág. :) Érdekes,ezzel eddig nem is foglalkoztam.:D
2014. febr. 26. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is van olyan feszülősebb csőgatyám, ami elcsavarodik, de nem zavaró mértékben.

28F

2014. febr. 26. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy gatyám, de a bal lábamon csavarodik el... :D Egyszer a kínaiba vettem egy gatyát, ott fel sem tűnt, de elszabták szerintem, nagyon elvolt csavarodva a gatya.
2014. febr. 26. 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:

aha,jol van. koszi.

nekem a dragabbak es olcsobbak is mindegyik.replay,7 for all mankind, satobbi.

2014. febr. 27. 09:33
 8/8 anonim válasza:
Nemrég vettem a takkoból egy denim farmert, és úgy elvolt szabva hogy pár méter gyaloglástól a bal szára (nem túlzás) 90fokkal elcsavarodik, roppant idegesítő. C&a farmerekkel eddig soha sem volt minőségbeli ptoblémám
2020. febr. 1. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!