Mi a véleményetek róla hogy az üzletekben egyre több a szűk testhezálló férfi farmer?
Itt a bizonyíték a Bershka például(piros nyíllal megjelölve minden testhezálló darab):
A lányok azt mondják, hogy nem jön be nekik, de az üzletekben mégis ezt nyomatják.
Mi a véleményetek a jelenségről?
Egészségére annak a "pasinak", akinek tetszik, semmi közöm ahhoz, hogy mit hord, de engem speciel taszít.
24L
Nagyon helyes!
Legalabb bovul a ferfi ruha valasztek,mert amugy is nagyon egyhangu,szurke,es keves valasztek maradt nekunk,miutan a pitcsak elkezdtek a mi szekrenyunkbe turkalni es nemes egyszeruseggel atnevezik a ferfi ruhakat unisexnek vagy ne adj isten mindjart noinek hivjak!
De persze mindig mi vagyunk a langyik a sok getzi szemeben akik szeretik a csofarmerokat...
A szűk testhezálló feszülős csőfarmerek nagyon bejönnek, ha normális a szabásuk. :)
De ezek a Bershka farmerok bénák, valahogy tök idétlenül néznek ki, ráadásul nagyon gáz, hogy mindegyik modell seggén lóg a gatya. Ha ezeknek a gatyáknak kicsit más lenne a szabása, vagy a koptatása, és seggen is ugyanúgy rendesen feszülne, mint a lábon, akkor egészen jól néznének ki. :)
Ebbol csak ebben az orszagban csinal gondot a sok konzervativ elmaradott,mas orszagokban a ferfiaknai legalabb annyira szines a ruhataruk mint a csajoknak!
En arra leszek kivancsi,hogy rajtam kivul mikor veszii masok is eszre, hogy mennyire elvannak fiusodva a nok,egy kicsit errol is kene temazni mert a ferfiak csesztetese egy kicsit unalmas!
A nok ferfi ruha viselese ugyan olyan tema szerintem mint forditva!
Vélemény? Nem hat meg. Biztos van rá kereslet, ha forgalmazzák. Azonban addig, amíg nem csak ezt lehet kapni, hanem normál szárút is, nem zavar.
A női nadrágoknál sokkal idegesítőbb, hogy már szinte csak ez van forgalomban, normál szárút, esetleg bootcut szabásút úgy kell vadászni,
holott közel sem áll jól mindenkinek ez a tapadós.
A férfiaknál pedig még inkább így van. Viccesen mutat a pipaszár lábakon, drabálisan az izmos lábakon...
milyen gyenge is az elmém, mert nem azok a nadrágok tetszenek, mint a nálam sokkal igazibb férfitársaimnak. már bocsánat, hogy magamat is férfinak tartom, tudom, rontom az összképet:D az meg, hogy sok leányzót taszít...hol érdekel az engem, valószínűleg nem is nekik akarok tetszeni hölgyem. az a véleményem róla amúgy, hogy árulják csak őket. majd a kedves vevő tudja, hogy milyen nadrág illik a stílusához. már ha persze van neki olyan. amennyire itt az oldalon látom, nem számít túl férfias vonásnak bármiféle stílussal is rendelkezni :)
22/F
9-es! Ezzel a valasszal beletrafaltal a lenyegbe!
Teljessen igazad van, mindenki maganak oltozik,senki masnak nincs hozza koze!
En 19 eve testepitek,nem fogom buggyos oregapam stilusu gatyakba elrejteni magam!
Vegul is a pitcsak is azert hordjak,hogy megmutassak amilyuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!