Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek róla hogy...

Mi a véleményetek róla hogy az üzletekben egyre több a szűk testhezálló férfi farmer?

Figyelt kérdés

Itt a bizonyíték a Bershka például(piros nyíllal megjelölve minden testhezálló darab):

[link]

A lányok azt mondják, hogy nem jön be nekik, de az üzletekben mégis ezt nyomatják.

Mi a véleményetek a jelenségről?

2014. febr. 21. 00:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%
így is sok hülye páva gyerek nő,ezzel probálnak még lendíteni a sok gyengeelméjű búzán.
2014. febr. 21. 01:30
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Egészségére annak a "pasinak", akinek tetszik, semmi közöm ahhoz, hogy mit hord, de engem speciel taszít.

24L

2014. febr. 21. 02:22
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Okádékul néz ki, főleg ezeken a gizda, alultáplált és tökéletesen férfiatlan modelleken.
2014. febr. 21. 08:52
 4/17 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon helyes!

Legalabb bovul a ferfi ruha valasztek,mert amugy is nagyon egyhangu,szurke,es keves valasztek maradt nekunk,miutan a pitcsak elkezdtek a mi szekrenyunkbe turkalni es nemes egyszeruseggel atnevezik a ferfi ruhakat unisexnek vagy ne adj isten mindjart noinek hivjak!

De persze mindig mi vagyunk a langyik a sok getzi szemeben akik szeretik a csofarmerokat...

2014. febr. 21. 09:16
 5/17 anonim ***** válasza:

A szűk testhezálló feszülős csőfarmerek nagyon bejönnek, ha normális a szabásuk. :)

De ezek a Bershka farmerok bénák, valahogy tök idétlenül néznek ki, ráadásul nagyon gáz, hogy mindegyik modell seggén lóg a gatya. Ha ezeknek a gatyáknak kicsit más lenne a szabása, vagy a koptatása, és seggen is ugyanúgy rendesen feszülne, mint a lábon, akkor egészen jól néznének ki. :)

2014. febr. 21. 09:28
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Itt Egyiptomban szinte az osszes pasi ilyen szuk farmerokat hord - szerintem nagyon bena.. Ez a divat, ezt kell nyomatni, majd jovore kitalalnak valami mast.
2014. febr. 21. 09:37
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Ebbol csak ebben az orszagban csinal gondot a sok konzervativ elmaradott,mas orszagokban a ferfiaknai legalabb annyira szines a ruhataruk mint a csajoknak!

En arra leszek kivancsi,hogy rajtam kivul mikor veszii masok is eszre, hogy mennyire elvannak fiusodva a nok,egy kicsit errol is kene temazni mert a ferfiak csesztetese egy kicsit unalmas!

A nok ferfi ruha viselese ugyan olyan tema szerintem mint forditva!

2014. febr. 21. 10:59
 8/17 anonim ***** válasza:

Vélemény? Nem hat meg. Biztos van rá kereslet, ha forgalmazzák. Azonban addig, amíg nem csak ezt lehet kapni, hanem normál szárút is, nem zavar.

A női nadrágoknál sokkal idegesítőbb, hogy már szinte csak ez van forgalomban, normál szárút, esetleg bootcut szabásút úgy kell vadászni,

holott közel sem áll jól mindenkinek ez a tapadós.

A férfiaknál pedig még inkább így van. Viccesen mutat a pipaszár lábakon, drabálisan az izmos lábakon...

2014. febr. 21. 11:41
 9/17 anonim válasza:
37%

milyen gyenge is az elmém, mert nem azok a nadrágok tetszenek, mint a nálam sokkal igazibb férfitársaimnak. már bocsánat, hogy magamat is férfinak tartom, tudom, rontom az összképet:D az meg, hogy sok leányzót taszít...hol érdekel az engem, valószínűleg nem is nekik akarok tetszeni hölgyem. az a véleményem róla amúgy, hogy árulják csak őket. majd a kedves vevő tudja, hogy milyen nadrág illik a stílusához. már ha persze van neki olyan. amennyire itt az oldalon látom, nem számít túl férfias vonásnak bármiféle stílussal is rendelkezni :)

22/F

2014. febr. 21. 12:40
 10/17 anonim ***** válasza:
41%

9-es! Ezzel a valasszal beletrafaltal a lenyegbe!

Teljessen igazad van, mindenki maganak oltozik,senki masnak nincs hozza koze!

En 19 eve testepitek,nem fogom buggyos oregapam stilusu gatyakba elrejteni magam!

Vegul is a pitcsak is azert hordjak,hogy megmutassak amilyuk van...

2014. febr. 21. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!