Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek róla hogy...

Mi a véleményetek róla hogy az üzletekben egyre több a szűk testhezálló férfi farmer?

Figyelt kérdés

Itt a bizonyíték a Bershka például(piros nyíllal megjelölve minden testhezálló darab):

[link]

A lányok azt mondják, hogy nem jön be nekik, de az üzletekben mégis ezt nyomatják.

Mi a véleményetek a jelenségről?

2014. febr. 21. 00:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: ha 19 éve testépítesz én nem bánom ha megmutatod, de a nyegle 50 kilós "pasikra" nem vagyok kíváncsi szűk gatyákban, pláne ha még az ülepe is lóg a nadrágnal. Mint ahogy a pasik sem kíváncsiak a 100 kilós csajokra miniszoknyában.
2014. febr. 21. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:

a testépítőknek épp hogy nem áll jól az ilyen nadrág.

a vékony fiúknak igen, mivel most ezek az 50 kilós kisfiús kinézetű lesz a férfi ideál.

érdemes megnézni, a fiúegyütteseket, de a hollywoodi filmeket is! hol vannak már a Bruce Willis szerű figurák, mindenhol a nyegle, nem is túl jóképű, inkább nőies, de nagyon intelligens férfi figura a jófiú.

2014. febr. 22. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszenek, kényelmes viselet az ilyen nadrág, ha jó anyagból készül. Nem lobog a szára, nem lötyög a fenéken. Az biztos, hogy furcsán nézik azok, akik durvának találják, de nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
2014. febr. 22. 18:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Utálom! Ráadásul nekem picit vastagabb a combom (izom és zsír is van), így ha szeretném se tudnám felvenni. DE UTÁLOM! Nem értem miért kell ezekkel a sz*rokkal telepakolni a polcokat.
2014. febr. 26. 18:27
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Azert mert nem csak te vagy a vilagon konzervativkam!

Masnak es szerencsere a javareszenek tetszik!

2014. febr. 27. 09:31
 16/17 anonim ***** válasza:
15: kinek mondod?
2014. febr. 27. 16:47
 17/17 anonim válasza:
Komolyan mondom, lassan tökön döföm magam, mert évek óta nem lehet egy normális nadrágot találni. Kb. óvodás koromban volt utoljára normális, derékig (nem seggközépig) érő, a golyóimat nem széttrancsírozó nadrágom, amit nem kellett derékszíjjal még jól össze is húzni, hogy fodrozódott a "derekánál". Elképesztő...
2014. jún. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!