Hogy tudom csúszásbiztossá tenni a lépcsőt? Van egy szép lakkozott fenyő lépcsőnk, ami az emeletre vezet. Nem érzem biztonságosnak, mindig olyan érzésem van mintha csúszna (bár eddig nem csúsztam meg rajta). Nem egyenes, a sarokban elcsavarodik.
Figyelt kérdés
Gondoltam szőnyegre, de nem tudom elképzelni, hogy az esztétikusan hogy lehetne lerakni. Milyen ötletetek lenne?2008. okt. 29. 09:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem tud szép lenni a szőnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínűt tudok elképzelni ami illik a lépcsőfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.
2/7 anonim válasza:
Ráragasztani. És ezzel annyi a szép lépcsőnek.
Valami gumi csíkot ragasztani esetleg a szélére? A lépcsőhöz illő színben. És azt gondolom akkorára vágod amekkorák a fokok a húzott részben.
3/7 anonim válasza:
Meglehet oldani a szőnyegezést úgy is, hogy nem egy hatalmas darabbal takarod le az egészet, hanem a lépcsővel jól passzoló színben minden lépcsőfokra külön teszel szőnyeget.Ezek általában félkör alakúak, így a lépcsődet sem tünteted el.Sok sikert.
4/7 anonim válasza:
lecsiszolod a lakkot és felteszel helyette méhviaszos krémet, lehetőleg belemelegítve az anyagba. sokkal szebb, minta lakk, kihozza az erezetet, vízálló, kopásálló és nem csúszik
5/7 anonim válasza:
Eletbiztositast kell kotni, es a lepcso maradhat regi pompajaban. :D
S.
6/7 anonim válasza:
szorjál rá homokot, az jég ellen is hazsnáható :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!