Műfüvön, betonon ha focizunk nem tudok magasan passzolni, rendes füvön megy úgy-ahogy, de képtelen vagyok más talajon, egyszerűen csak kicsit emelkedik meg a földtől és elcsavarodik a francba, miért?
Figyelt kérdés
Régen mindig tudtam, ez egy alap dolog nem értem hogy nem tudhatom már. Néztem már sok videót de nem értem egyszerűen, elméletben megvan de nem tudok magas passzokat adni így, az meg elég nagy gáz.
16f
2011. nov. 10. 17:45
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen nem érzed a labdát. Egyszóval, bocs hogy ezt mondom, de lehet, hogy tehetségtelen vagy
3/6 anonim válasza:
figyu! a lábujjad előtt a sarok fele a belső oldalon az a csont. na ha azzal rugod meg akkor sikerülni fog.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezt érezni kell, nem lehet megtanítani.
5/6 A kérdező kommentje:
hát ezt mondom, hogy régen tudtam, és egy ilyet elég nehezen felejthet el az ember. tudom, hogy rosszul nyúlok alá azért kérdem.
2011. nov. 11. 14:53
6/6 anonim válasza:
Az lehet a gond hogy nem tudsz alányulni mivel a beton teljesen egyenes nem tudod mire rátenni a labdát pl.fűcsomó szoval füvőn gyakorold és utánna menni fog mindenhol ;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!