Kapus vagyok és a társaim szerint egész jól védek de egyszerüen nem merek elvetődni valami jó tanács?
Figyelt kérdés
néha elhatározom magam és sikerül de általában nem merek ugrani hogy gyakoroljam az esést hogy ne legyen semmi bajom?2011. ápr. 21. 15:11
1/7 anonim válasza:
megértelek...
én csatár szoktam lenni, mindenki azt mondja milyen jó vagyok, de nem merek erőset rúgni a labdába, félek, hogy fájni fog... fejelni dettó nem merek...
2/7 lóf4szJankó válasza:
Nekem meg azt mondjak h jol boxolok ,de nem merek ütni .... mit tegyek??
3/7 anonim válasza:
1. próbálj először szivacsra vetődni : teremben
2. rakj a kapu elé egy szivacsot, lőjjenek neked kapura, és te a szivacsra vetődj!
3.vedd el a szivacsot és vetődj normálisan (gondolt h ott van a szivacs)
SOK SIKERT :D
4/7 anonim válasza:
tuti csaj vagy... képzeld a labdát valami másnak, amit akár az életed árán is megmentenél, mondjuk egy rózsaszín tűsarkúnak...
5/7 anonim válasza:
focikapus? vagy kézilabda? mert nem esik le elsőre. de mongyuk kézilabda kapusnak nem igen kell vetődni. na szóval a szivacsos ötletet támogatom. amúgy én kézilabda kapus vagyok, mongyuk az csak ilyenhellyetesítés szerűen.. amúgy mezőnyjáékos.
6/7 anonim válasza:
Foci kapus vagyok és még u12-ben amikor nem mertem elvetődni a kemény talajra az edzőm el kivitt egy betonos helyre és ott vetődgethettem... de belegondolok megérte mert... utánpotlás nb1-ben játszok....szoval ezt ajánlom ;D
7/7 anonim válasza:
Próbálj meg úgy beállni,hogy berogyasztod a térdedet,és az első talppárnáidra támaszkodsz.Először labda nélkül gyakorolj,utána gurított labdával.Ez a sima.Ha fellendülve kell hárítanod,akkor először a fentebb már említett szivacsos módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!