Most komolyan! Ti hányszor mostok nadrágot? Anyósom szerint igénytelen vagyok mert nem mosok minden felvétel után.
Ma jöttünk haza 12 napos nyaralásból párommal, beugrottunk az anyjahoz hazafele jövet. Bár ne tettük volna! Szóba jött a ruha téma, hogy lesz sok mosnivaló 12 nap után blabla.
Aztán szóba jött hogy nyáron egy rövidnadrágot én kb 6 felvétel után mosok ki, de nyilván nem számolom pontosan, ha koszos akkor 2 után is kimosos, de kb 6 alkalom után szoktam. Télen a hosszú nadrágot van hogy 10 után mosok. Szerencsére nem vagyok izzadós fajta.
(Pólót 1 vagy 2 felvétel után mosok.)
Párom viszont izzadós, ő pólóját 1 felvétel után mosni kell, a nadrágot mindog 2 szer veszi fel egymás utáni napon, és utána már mosni kell, sajnos annyira beleizzad (mondjuk én van hogy 1 nap után is kimosom neki, tényleg nagyon izzadós)
Na a lényeg hogy leendő anyósom ezen akadt ki nagyon hogy én a sajá nadrágjaimat ritkábban mosom ki, hogy lehet ilyen igénytelen hogy fürdés után, tisztán képes vagyok " a seggemre húzni " hogy idézzem, a már 4 szer hordott nadrágot. Hiába mondtam hogy nem büdös mert nem izzadok bele, és nem koszos, akkor miért kéne a gyakori mosással tönkre tennem. De nem értette meg, ő kb minden nap mos.
Ti mit gondoltok erről?? Ti is ilyen gyakran mostok nadrágot?
(Félreértés végett, nyilván nem 6 egymást követő nap van ugyanaz a nadrág rajtam, hanem kb 3 hét alatt)
Szerintem, ha anyósodat annyira zavarja, akkor mosson rád, de azt is csöndben... :D Nadrágot mi is többször is felveszünk, pólót is néha kétszer is de inkább csak egyszer, fehérneműt meg nyilván csak egyszer, bár én a melltartót is felveszem többször.
Szerintem teljesen igazad van, azon kívöl, hogy teljesen felesleges állandóan mosni, még nyúzza is a ruhát a sok mosás, plusz ott a sok víz, áram, meg csipeszelgetés, amit gond nélkül meg lehet spórolni.
Szerintem anyósodnak ehhez semmi köze ezt leszögezném. De 6* felvenni egy gatyát azért túlzás. Én pólóimat nem veszem fel 2* sőt a nadrágot sem, max ha csak nem 10 percig volt rajtam, de akkor is képes vagyok kimosni
24/N
Polot en is 1 nap utan mosok, pulcsit kb 3 felvetel utan.
Nadrag az valtozo. De altalaban en is felveszem tobbszor, hosszut kb. 3-4 alkalom utan (tomegkozlekedes miatt..) a rovidet pedig 5 alkalom utan(beleizzadok a melegbe)
De ha valami koszos vagy budos nyilvan hamar mossuk, van par praktika. :D
Pl.lanykent eloszerettel hordok tisztasagit,aminek jo az illata. Igy a nadragnak sem lesz "izzadt"szaga, meg ha nagyon szukseges a bugyi is kibir 2 viselest. De ez nagyon ritkan fordult elo.
20/L
Póló, ing, trikó, stb egyszer hordós. Nyáron előfordul, hogy napközben is lecserélem. Nadrág, max 2-3 alkalom. Csak mosott ruhát rakok a szekrénybe, így sokszor azért mosom ki, hogy el tudjam rakni.
Természetesen ez a hétköznapi viselet. Játszós ruha, ünneplős gúnya más tészta.
Nadrágot és melltartót felveszek többször, valamint olyan itthoni ruhát amiben tényleg csak ledőlök, vagy csak bent mászkálok.
A többit rögtön mosom 1 felvétel után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!