Mit lehet kezdeni a kényszeresen gyűjtögető, ápolatlan apámmal és az igénytelen anyámmal?
Eleinte még nem voltak súlyos dolgai, de most ahogy egyre öregszenek (most voltak 60 évesek) egyre súlyosabb dolgaik vannak:
- apám nem mos kezet pisilés után, kádba fújja ki az orrát, egész nap az utcai ruhájában van, egyszer ha fürdik egy nap. Világ életében nem csínált semmit a háztartásban a munkán kívül.
- anyám mindig igénytelen, szemét kaját vesz. Nem főz sokat. Már belefáradt abba, hogy apám után takarítson és most már ő sem takarít. 30 éve házasok és anyám amikor hozzáment akkor tudta hogy apám nem csínál semmit a háztartásban. Folyton panaszkodik hogy mennyire lusta és nem csínál semmit, miközben úgy tesz, mintha ez nem így lett volna, mert azt hitte egy időben hogy hátha megváltozik.
Én meg úgy érzem hogy nem dolgom a házas életüket megoldani és már elegem van az egészből.
Én sem értem.
Napi 1x fürdök, kivéve ha leizzadok. Ha kényelmes ruha van rajtam, akkor fürdéskor veszem le.
Én nem gondolom, hogy ez ápolatlanság lenne.
Van egy olyan érzésem, azt szerette volna írni a kérdező hogy "hetente egyszer fürdik".
Mivel embereket megváltoztatni nem lehet, ezért vagy megszokod, vagy megszöksz, tehát elköltözöl.
Neee, apád csak napi egyszer fürdik, anyád pedig nem főz minden nap?!?!
Ez nagyon durva, fordulj a rendőrséghez AZONNAL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!