Kövér szülők mást is el akartak hízlalni kényszeresen?
100-on felül vannak.
Állandóan etetnének, ha kell ordibálnak is. Sajnos az alakomon is meglátszik. Régebben meg azt találták, ki hogy anorexiás vagyok, csak mert annyit ettem, ami jólesik.
Arról nem beszélve, hogy így nyáron mozogni sem engednek.
Nem tudom mi baj van, abban, ha egy fiatal lány nem akar elhízni...
Nézess meg velük egy műsort,ami a diabéteszről szól,vagy arról,hogy milyen kockázatai vannak az elhízásnak.
A legtöbb kövér kisgyerek felnőtt korban is kövér lesz.
Nem tudom hány éves vagy,de nem szabad rájuk hagyni ezt,valaki ezt tanácsolta,hogy egyél csak!
Ki kell állnod magadért!
Jézusom már!!! Mit kritizáljátok??? Teljesen igaza van!!!
Adott két elhizott szülő, akinek az a természetes a kövérség a természetes és a lányukat is ilyennek szeretnék látni!! Az ilyen szülőktől én sem lennék elájulva, sőt..egyenesen szégyellném ezt az egészet.
Na és mi van akkor, ha a Kérdező sportolni szeretne, de nem engedik?? És mi van akkor, ha annyira tömik, hogy nem elég az a mozgás, amit pl. otthon végezhet??
Lázadj Kérdező! Ha kiabálnak akkor kiabáljanak, de ne erőltessék beléd a kaját. Ha kell mond el nekik, hogy nem szeretnél úgy elhizni mint ők. Arról nem beszélve, hogy a túlsúly számos betegséget idéz elő.
A kérdező nem írta a testsúlyát,gyanítom,ha a szülei 100 kg felett vannak,akkor erősen elhízottak.
Az ilyen emberek szemében a normál testsúlyú emberek "vékonyak".
Hány kg vagy kérdező és milyen magas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!