Anyám hizlalni akar! Mit lehet egy ilyennel kezdeni?
Milyen magas vagy és hány kiló? Enélkül nem lehet válaszolni, hogy igaza van-e az anyukádnak?
De bármit ehetsz, nem fogsz hízni, ha mértékkel eszel.
Én is 163-164 vagyok és kb. 55 kg a súlyom.
Az én családom és rokonságom is ha tehetné egyfolytában csak tömne, mert szerintük vékony vagyok. Pedig egyáltalán nem. Nagyon idegesítő tud lenni, megértem a helyzetedet.
Szerintem folytasd továbbra is ezt az életmódot, próbálj meg velük nem törődni. Előbb-utóbb majdcsak feladják.
Húú megy a lepontozás.
Szerintem ideális a súlyod, de nem kell magadat sanyargatnod. Ha többet ennél kicsit, mert kívánod, csak az parancsol megálljt, hogy jajj nem szabad, na az baj.
"Anya! Tudom,hogy te nekem a legjobbat akarod,de én most úgy döntöttem,hogy megpróbálkozok egy kisebb életmódváltással,mert azt gondolom,hogy úgy egészségesebb leszek. Így kérlek ne tukmáld rám ezt meg azt a kaját,mert ezek után,már ha annyira nem megterhelő,megfőzöm külön magamnak a diétásabb kaját,mert nektek nem muszáj azt enni. Remélem,megérted. Köszi!"
Ezt így elmesélted anyukádnak?
Amúgy meg koplalni tényleg nem érdemes,mert ha egy kicsit elengeded magad,már szaladnak is vissza a kilók.
Mozogj sokat,figyelj oda az étrendedre és kész. Egyébként meg a kilókat nem is nagyon érdemes nézni,inkább a centiket,mert az izom nagyobb tömegű,mint egy ugyanakkora térfogatú zsírpárna.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!