Mi tévő legyek, ha a párom nem akar elmenni dolgozni?
Én más problémát is látok a kapcsolatotokban...
Ha nem akar pénztárban dolgozni, akkor esetleg vállalhatna otthon hajvágást.
Bár én lehet, hogy hagynám, hogy kikapcsolják az áramot, hátha akkor észhez tér. Persze a gyereket pár napra odaadnám a nagyinak.
Első! Próbáltam már szépen szólni, próbáltam már csúnyán, semmi hatása nem volt. Mindig az a szöveg, hogy "majd lesz valahogy", hát persze...
Második! Hogy nyerném meg az elhelyezést, ha otthon se vagyok sose? Ráadásul még csak két éves, én azt hallottam, ilyen kis gyereket nem ítélnek az apának. Segítségem meg nincsen, mert anyám már meghalt. Az adósságok a különmenés után ugyanúgy megmaradnak, amiket fizetnem kell, tehát nem vállalhatok kevesebb munkát. Nem merem elhagyni, mert akkor biztos vagyok benne, hogy a gyerekkel fog zsarolni, és én leszek a szemét, mert elhagyom őket. Amúgy 5 év után vállaltuk a gyereket, azt hittem, ennyi idő után megismeri az ember a másikat.
ha nincs munkája és megfenyegeted a válóperrel(a gyereket meg esetleg nála helyezik el), akkor muszáj lesz találnia valami munkát amiből fenn tudja magát tartani.
ha meg nagyon fodrászkodni akar, akkor nyomtathatna néhány szórólapot, és bedobhatná a környéken a postaládákba. a nyugdíjasok szerintem örülnének ha házhoz menne és 2-3 ezerért levágná a hajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!