Mi tévő legyek, ha a párom nem akar elmenni dolgozni?
De ha nem engedem külföldre, akkor megint én vagyok a szemét, mert akadályozom a megélhetését... Fel vagyok ám készülve, mert ismerősömmel beszélgettem erről sokat, és ő ezeket járta végig.
Persze, jó lenne egy olyan pár, aki nyafogás nélkül dolgozik, és utána az sem zavarja, ha magamhoz veszem a gyereket. Csak először meg kell találni az ilyen nőt, aztán megteremteni a megélhetést, akkor újabb pert indítani a gyermekért, aki már ki tudja mióta csak az anyjával van, akkor meg majd azért nem ítélik nekem... Na meg arról nem is beszélve, h megint én vagyok a szemét, mert el akarom venni a gyereket az anyjától.
Azért az nem állomvilág hogy ha ő akar menni a strandra akkor a pénz arra elég és majd csak lesz valahogy ha meg neked lenne programod akko rbalhé van.
Egy számító dög.
"Fel vagyok ám készülve, mert ismerősömmel beszélgettem erről sokat, és ő ezeket járta végig. " - látod Kérdező, pont ezért vagy kb ekkora fekáliában.... nem tudom, ismered-e azt a szólást, hogy a "tett halála az okoskodás" - mert láthatóan ez a te esetedre tökéletesen áll.
Nem azt mondom, hogy az ember ne gondolja végig, hogy mit tesz, de azért ne annyira, hogy ne tegyen végül semmit, mert "jajjuramistenakkormilesz"...
Szóval van 2 választásod:
1, vagy cselekedni kezdesz, azzal együtt, hogy ha az ember tesz valamit, akkor azzal persze kockáztat is...
2, Vagy nem teszel semmit, hanem depizgetve tűröd, hogy egyre jobban belepjen a x..rkupac.
Harmadik esély nem szokott lenni.
de van: kikéri mások véleményét mérlegel s utána cselekszik, ezzel csökkentve a kockázatot. ép ezt teszi most a kérdező.
szóval csak így tovább, bármit is teszek, azt ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!