Van olyan családtagod, aki se tanulni, se dolgozni nem akar?
Figyelt kérdés
Csak tengődik, egyetemre jár, de nem tanul, és már 20 felett van.2013. jan. 22. 17:35
1/14 anonim válasza:
Nincs, hogy jár egyetemre ha nem tanul? Akkor átkerül fizetősre és tandíjat kell fizetnie.
2/14 A kérdező kommentje:
Kólföldiek vagyunk, itt 5 év ingyen van, sajnos
2013. jan. 22. 17:43
3/14 anonim válasza:
Akarni én sem akarok, de nincs más megoldás.
4/14 anonim válasza:
Igen van, kettő is,de ők suliba sem járnak csak jól el vannak otthon. Az egyik már elmúlt 20, a másik 19.
5/14 anonim válasza:
Nektek 5 évig ingyen van az iskola?????
6/14 anonim válasza:
jobbat mondok
öcsém 30ezer forintnyi ottani pénzt kap azért, ha bejár rendesen a gimnáziumba (nincs igazolatlan)
7/14 anonim válasza:
Nekem van 50 éves rokonom, aki ilyen. Nem tanul(t), nem nagyon dolgozik.
8/14 A kérdező kommentje:
igen, sajnos 5 évig és már felvételi sincs, ezért minden ostoba bekerül már egyetemre, még az is, aki általánostól kezdve bukdácsol
2013. jan. 22. 18:52
9/14 anonim válasza:
Igen, nekem van! Nagyon haragszom rá, mert nem dolgozik, és már az iskolákkal is végzett! Csak tengődik, élősködik!!!!!!!!
10/14 anonim válasza:
Igen van, a fiam. 22 eves, nem dolgozik, mär nem is tanul. Neha elmegy valami tanfolyamra, amit sikeresen elvegez. Ezutän megint kapja a szociälis segelyt. Otthon nem segitett. A länyom egyetemista, de utäl tanulni. Bär nem bukdäcsol, bajär az oräkra, de minden alkalmat kihasznäl a bulizäsra. Szerintem meg a tizenötödik szemeszteren is ott fog ülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!