Mi tévő legyek, ha a párom nem akar elmenni dolgozni?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért félek, mert közeli ismerősöm járt hasonlóan, nem bírta tovább, ott hagyta az asszonyt, azóta mindenki szemében ő szemét, mert elhagyta a családját, és az ex ott tesz keresztbe, ahol tud, mert a bíróság meg anyapárti.
Nem tudom megtenni, hogy csak annyi pénzt adok haza, amennyi a gyerekre kell, hiszen a rezsit és a kaját is ki kell fizetni valamiből. Én meg mivel dolgozom, nem tudom helyette még ezeket is elintézni.
Mint írtam, szóltam már szépen, szóltam csúnyán, nem hatott. És nagyon rossz érzés, h nap közben felhívom őket, a gyermekem kérdezi, hol vagyok, és mindig az a válasz, h apa dolgozik. Ők meg közben strandra járnak, meg plázába. Nem kívánom ezt a helyzetet senkinek.
Ne adj neki pénzt. Legyenek otthon alap élelmiszerek, a gyereknek pelenka, ilyesmi, és pont.
Ha pénz kell neki, akkor húzzon dolgozni.
Nélkülem mennek, mert arra várhatnának, h nekem is legyen időm menni. Egyik vasárnap el akartam menni egy rally versenyre, de azon is kiakadt.
Igazából attól félek ám a legjobban, hha neki ítélik a gyereket, akkor kimegy vele külföldre, és akkor meg ki tudja, mennyit láthatom.
Ne érdekeljen az emberek véleménye, te tudod, hogy a lelkiismereted tiszta, és hogy mindent megpróbáltál. Lehet, hogy anyapárti a bíróság, de egy jó ügyvéddel szerintem jól is kijöhetnél a dologból. Ha a beszélgetés nem számít, akkor már csak az ijesztgetés marad, hogy elhagyod, ha nem megy el dolgozni, és nem vállal rész a kiadásokból, mert belerokkanni az ő kedvvért se fogsz a munkába.
Egyébként én is gyeden vagyok itthon, de mellette Oriflame-ezek, ami (így, hogy már évek óta csinálom) felér egy teljes fizetéssel. Én mindenképp maradni szeretnék itthon, mert újabb babát tervezünk, szóval kell a plusz pénz, pedig mi hozzátok képest nagyon fényesen állunk anyagilag (nincs hitelünk).
Én sem akarok dolgozni, de muszáj vagyok...
Kényszerítsd rá az asszonyt!
Külföldre az engedélyed nélkül nem mehet ki. Igaz ez sokat nem jelent ettől még kimehet de az már büncselekmény s ahol működik a kiadatás ott ki is adják. Persze nem kivánnám ezt a gyereknek és neked se.
Az vicces hogy éjjel nappali munka után elmennél rally versenyre s kiakad miközben nem dolgozik.
És ismerős az is hogy te leszel a szemét bármit is teszel.
Voltak itt tippek a játszmázásról hogy tértisd észre. talán segit mégha én nem is hiszek benne, de az igazi az lenne ha találnál olyan nőt aki veled együtt dolgozik s a kettőtők pénzéből vezethető olyan háztartás ahol otthon is tudsz lenni s oda magadhoz veszed a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!