Mi tévő legyek, ha a párom nem akar elmenni dolgozni?
Én csak azt nem értem, hogy miért bölcsis a gyerek, ha anya nem dolgozik. Lehet, én élek rossz helyen, de nálunk be se vennék, kell a hely azoknak, akiknél anya dolgozik.
Az biztos, hogy radikálisan kell megközelíteni a problémát, én a helyedben tényleg elköltöznék pár napra. Ha nem jön be a blöff, akkor meg végleg. És kérj valahonnan pénzügyi tanácsot, hogy lehetne faragni a hitelből.
Számomra is meglepő, hogy bölcsibe járhat a gyerkőc, ha anyának nincs munkája.
De nem is ez a lényeg. Ha nem akar pénztáros lenni,akkor ahogy már írták vállaljon fodrászkodást házhoz menéssel, vagy akár fodrászatban.
Tényleg mit csinál napközben míg nincs otthon a gyerek?
Érdekes amit irtak a játszmázásról, érezze hogy elveszithet stb. Működhet. Csak az a baj, már régen rossz ha ilyesmire van szükség egy kapcsolatban. Csakhát ott a gyerek...
Sajnos nem tudok jobbat minthogy belemenj ebbe a játszmázásba. A baj az hogy ahogy biztonságban érzi mahjd magát késöbb, ujra kezdődnek a gondok. Ezt a játszmázást ujra és ujra el kell majd játszanod...
Szóval nem ez az amit családnak nevezünk...
Ez az eset nagyon súlyos. Képes végignézni, hogy belerokkansz a sok munkába, ő meg mereszti otthon a hátsóját. Nem semmi!
Mindenképpen keményen oda kell állnod és megmondani neki, hogy eddig és ne tovább!Ez nem állapot, hogy egy pénzkiadó automatának tekint téged! ha kell játszmákkal is, de billentsd helyre! Ha nem megy, akkor viszont nincs értelme tovább együtt maradnotok!
Még valami! Ezt eddig senki nem vetette fel.Két éve született meg a gyerek, azóta nem voltatok együtt. Neked lefoglalja minden idődet a munka, este már holtfáradt vagy. A gyerek bölcsődében van. A nő otthon van minden nap egyedül, nem dolgozik, úgyhogy unatkozik. Szerinted mi következik ebből?
A kedves párod téged csak egy pénzeszsáknak tart...
A helyedben tuti adnék neki 1 hónapot, vagy szerez munkát, vagy mehet, amerre lát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!