Mi tévő legyek, ha a párom nem akar elmenni dolgozni?
Figyelt kérdés
Két éve született meg a gyermekünk. Eleinte rendben is volt, hogy nem dolgozik, hiszen a gyerekkel volt. De mára már nagyon rossz anyagi helyzetbe kerültünk, tartozunk fűnek-fának. Én hét napból 7-et dolgozom, nagy ritkán vagyok otthon vasárnap. Este is csak későn érek haza, de ennyi munkával sem tudom fedezni a kiadásokat. Két hitelt is bebuktunk, pedig annak idején simán fizettük őket, azóta többszörösére emelkedtek, gondolom, ez másnak is ismerős. Én már nagyon kivagyok, rettenetesen elkeserít a helyzetünk, és hiába kérem, nem hajlandó elmenni dolgozni. Pedig a lányunk már bölcsibe jár. Találtam neki munkát, de azt mondta, hogy ő fodrász létére nem fog pénztárban dolgozni 80e Ft-ért. De könyörgöm! Mekkora szükségünk lenne most erre a 80e Ft-ra is! A csekkeket meg vacsora közben dugdossa az orrom alá, és már nem bírom ezt így tovább. Múltkor meg megyek haza, és az anyjával egy ismerőstől ékszereket válogattak, ettől teljesen kiakadtam. Az már csak hab a tortán, hogy mióta megszületett a gyermekünk, nem voltunk együtt, sőt külön is alszunk, mert ő a gyerekkel alszik, én meg külön. Adjatok tanácsot, mit tehetnék?2013. júl. 5. 08:04
42/58 anonim válasza:
81 %, másabb ezt kívülről nézni és más benne lenni. Fél, hogy elveszíti a gyerekét.
A nők egyébként még sokkal idiótábbak szoktak lenni. sokuk együtt él pl. a bántalmazó férjével és gyakran még akkor is visszamegy hozzá, ha az ismerősei segítenének neki kiutat találni.
43/58 A kérdező kommentje:
Tudom én is, hogy mindenre van ellenérvem, de nem könnyű döntés ez, és örülök, hogy azért vannak, akik ezt meg is értik, és el tudják képzelni, milyen nehéz ez. Köszönöm továbbra is a válaszokat!
2013. júl. 5. 13:33
44/58 anonim válasza:
Tudom, hogy írták már, hogy ne adj neki pénzt, erre írtad nincs időd elintézni a dolgokat. Dehogynem! Hitelek, számlák befizetését manapság interneten keresztül percek alatt el lehet végezni, ezt meg tudod oldani. A bevásárlás meg heti egyszer szakítasz rá időt, és megveszel arra a hétre mindent ami kellhet (esetleg ha van megbízható rokonod/ismerősöd aki ebben segítene az is megoldás). Ha szerencséd van és észbe kap a feleséged ezt nem kell sokáig csinálni.
45/58 anonim válasza:
azt én is jó ötletnek tartom hogy ne adj neki pénzt. legalábbis ne könnyen. s számoltasd el.
csinálj neki problémát.
ne a legyen a gondja hogy neked is jut pénzt hanem az hogy minden fillért el kell számolnia.
46/58 A kérdező kommentje:
Jó ötlet ez is, utolsó, bár sok plusz munkával jár, mert mindent csekken fizetünk most. Elég gáz, h én dolgozom folyton, és még ezt is nekem kell majd elintéznem. De ha nincs más... Kíváncsi leszek, mi lesz erre a reakciója.
2013. júl. 5. 15:14
47/58 anonim válasza:
sokmindent be lehet állitani automata levonásra limitkorláttal. s csak havonta ellenörzöd a számlán h minden rendben
48/58 anonim válasza:
De ez az egész nagyon rossz. Az lenne a normális hogy ezt a két fél együtt intézi egymással versengve hogy ki tud többet beletenni a kapcsolatba...
Bocsi de ez úgy szar ahogy van...
49/58 anonim válasza:
Az ilyen nők miatt nézik le a nőket.Örülnék ha lenne 80000 ft-os munkahelyem,de már 60-nál is összetenném a két kezem.Milyen dolog hogy ő strandol te.meg mikor mennél vhova akkor nem lehet.Miért kérdezed meg tőle??Mond meg neki abból strandoljon,plázázzon, vásárolgasson amit megkeresett.Fizesd átutalással a csekkeket,vegyél te élelmiszert és ne hagyj neki pénzt.Oldja meg!Nálunk is csak a férjem keres,de én nem kihasználom és szórom a pénzt,hanem inkább spórolok.
50/58 anonim válasza:
A másik hogy jár bölcsibe?Hisz otthon van.Amikor a gyerek nincs otthon mit csinál?Azon sem lepődnék meg ha hapsizna.Állj a sarkadra!Ne hagyd már hogy madárnak nézzenek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!