Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám hizlalni akar! Mit...

Anyám hizlalni akar! Mit lehet egy ilyennel kezdeni?

Figyelt kérdés
Mostanában figyelek valamilyen szinten(nem brutál) a kajálásomra, hogy egészséges legyen, stb. Járok futni is. Nem az a célom kifejezetten hogy sovány legyek, hanem hogy szálkás, vékony. Ma is kitaláltam hogy milyen ebédet fogok sütni, erre anyám mondja, hogy már kitalálta, rakott mindenféle cucc..Mondom nem baj, és ilyet akarok, ő eleget süthet holnap, mert vendégség lesz. Erre:Olyan sovány vagy, akartam valami táplálót(!!!). Nyílván így olvasva, mivel nem tudjátok valójában hogy nézek ki, lehetne úgymond neki is igaza, de nem vagyok sovány! Annyira idegesít ezekkel a vidéki szövegeivel!(Ha a vidéki rokonokhoz megyünk, akkor van az, hogy akármennyit zabál az ember ketten is rászólnak:EGYÉL!!!) Hogyha egész nap ülnék a seggemen a gép előtt és chipset meg csokit tömnék magamba, azzal semmi baja nem lenne!
2013. júl. 13. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy sovány, hanem pont jó:)

Én 164 vagyok, és 55-57 között ingázok, én soknak érzem, 50 szeretnék lenni.

Egyél ahogy te szeretnél, és tartsd a súlyod. Híznod nem kell, de fogyni sem.

2013. júl. 13. 12:17
 12/12 anonim válasza:

Hát tudom hogy mindenki azt írta hogy pont jó meg nm vagy sovány de (ez az én véleményem és nm bàntásból írom) szerintem nem vagy éppen sovány .

Én 165 cm vok és 43 kg de szerintem ez sok és már 1 hónapja fogyókúrázok és 37 kg a cél kb mert akkor normálisan néznék ki szerintem és amúgy ez a diéta csak egy annyi hogy nm eszem semmit egész nap csak néha délután egy kis rozs kenyeret avokádóval és hát szerintem te is folytass ilyen diétát és inni meg amúgy 3 dl citromos vizet iszok egész nap kb

2023. szept. 23. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!