Miért van az, hogy már kényszeresen bántom magam?
Figyelt kérdés
Már nagyon kiskorom óta megfogyelhető volt nálam, hogy az ujjaimat egy darab hegyes tárggyal konkrétan sebeste dörzsöltem. Főleg a körmök körül,de előfordult, hogy az ajkaimat is addig karcolgattam, hogy már vérzett. Ez a furcsa szokás mai napig bennem van, néha viszont az ajkak harapdálása és a vagdosás válltja fel (depressziós vagyok régóta, emiatt vagdosom magam). A fájdalom konkrét jó érzést vált ki bennem... A körmöknél, és a testemen lévő vékonyabb bőrfelületen szoktam, egy többnyire hegyes tárggyal, már már tudat alatt is csinálni. Nem tudom miért van! Valaki tud erre ésszerű magyarázatot?2018. júl. 13. 02:25
3/3 anonim válasza:
Pótcselekvés lehet.
Gondolkozz el, hogy egészen konkrétan mire lehet szükséged az életben! Legyél kíméletlenül őszinte önmagadhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!