Melyik fűtés éri meg jobban hőszivattyú vagy klímás megoldás napelem téren?
50/
De a pályázatban minden ki van kötve és ő általuk leszervezett emberek csinálhatják a dolgokat ami kereten kívül esik meg az én saram lenne.Én már így is belefizettem ebbe a szarba a pályázat és energetikai tanúsítvány díját amit bár csak inkább másra költöttem volna el .Sőt nekem elég lenne csak a nyílászárók cseréje.
53/
Úgy sikerült,hogy vissza mondtam a pályázatot mert nem vagyok gazdag és oda is lett a befizetett pályázási díjam 150EFt na meg energetikai tanúsítvány készítése 24EFt.Bár felajánlották,hogy több fordulós a pályázat és ha meggondolom magam meg lesz a plusz pénz benntartják a megírt pályázatom és csak szólnom kell.Csak nekem nem lesz meg az a 2-3 millió forint 1 év múlva sem.
44-es, a budapestiek pályázati beadása még le sem zárult. Ugyan, hogyan nyert volna a szomszédod??Hazudozni ne ide járj..
Mi is beadtuk, 4 ponttal a komplexre. Összesen 44700 forintunkba került, ebben már az energetikai is benne van. Ha nyerünk örülünk, ha nem, akkor megoldjuk máshogy.
Egyébként minél több gyerek van, annál nagyobb eséllyel nyersz. Megint..
55/
Arra készülj ha nyersz ha azt a pályázatot csináltatod amit én akkor zsebbe kel nyúlni pár millió tartalék legyen.Én vissza is mondtam mert nem fogok 2-3millió forintot még pluszba beletolni.
55
Ha hülye vagy, akkor ne ide írjál!
59/
Azt én elhiszem neked ha van pénzed de ez nem gazdagokra lett tervezve és úgy is volt hirdetve.Ez nem segítség az embereknek akik nem tudnak csinálni semmit sem segítség nélkül.Ez lehúzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!