Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Melyik fűtés éri meg jobban...

Melyik fűtés éri meg jobban hőszivattyú vagy klímás megoldás napelem téren?

Figyelt kérdés
Azt mondja a szakértő,hogy ugye nekünk központi fűtésünk van és vegyes van kazán meg van ugye a gázkazán meg puffer tartály,hogy bonyolultabb a rendszerbe nyúlás és több roncsolással jár ha a hőszivattyúz választjuk.Meg azt is mondta,hogy a hőszivattyú nagyobb energia felvétellel jár mert olyan 45 fokra kell felfűtenie a rendszert és leginkább padlófűtésnél a jó.Viszont a klíma energiatakarékosabb fűt és hűt és kevesebb roncsolással jár a felszerelésük és ugye éppen ott tudjuk használni ahol éppen nagyon szükséges.

2022. jan. 13. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

50/

De a pályázatban minden ki van kötve és ő általuk leszervezett emberek csinálhatják a dolgokat ami kereten kívül esik meg az én saram lenne.Én már így is belefizettem ebbe a szarba a pályázat és energetikai tanúsítvány díját amit bár csak inkább másra költöttem volna el .Sőt nekem elég lenne csak a nyílászárók cseréje.

2022. jan. 20. 12:09
 52/72 A kérdező kommentje:
Na buktam 150EFt-ot tanulópénz megint 100%-os állami pályázat ja fizessek még be 3millió forintot.
2022. jan. 20. 13:09
 53/72 anonim ***** válasza:
Azért arra kiváncsi lennék hogy ezt hogy sikerült igy kiszámolnod. :D
2022. jan. 20. 22:29
 54/72 A kérdező kommentje:

53/

Úgy sikerült,hogy vissza mondtam a pályázatot mert nem vagyok gazdag és oda is lett a befizetett pályázási díjam 150EFt na meg energetikai tanúsítvány készítése 24EFt.Bár felajánlották,hogy több fordulós a pályázat és ha meggondolom magam meg lesz a plusz pénz benntartják a megírt pályázatom és csak szólnom kell.Csak nekem nem lesz meg az a 2-3 millió forint 1 év múlva sem.

2022. jan. 21. 01:00
 55/72 anonim ***** válasza:

44-es, a budapestiek pályázati beadása még le sem zárult. Ugyan, hogyan nyert volna a szomszédod??Hazudozni ne ide járj..

Mi is beadtuk, 4 ponttal a komplexre. Összesen 44700 forintunkba került, ebben már az energetikai is benne van. Ha nyerünk örülünk, ha nem, akkor megoldjuk máshogy.

Egyébként minél több gyerek van, annál nagyobb eséllyel nyersz. Megint..

2022. jan. 22. 03:39
 56/72 A kérdező kommentje:

55/

Arra készülj ha nyersz ha azt a pályázatot csináltatod amit én akkor zsebbe kel nyúlni pár millió tartalék legyen.Én vissza is mondtam mert nem fogok 2-3millió forintot még pluszba beletolni.

2022. jan. 22. 14:41
 57/72 anonim ***** válasza:
0%

55

Ha hülye vagy, akkor ne ide írjál!

2022. jan. 22. 19:52
 58/72 anonim ***** válasza:
50%
Ahha. Át vagy te verve 57-es. Mielőtt fröcsögsz itt össze-vissza legközelebb nézz utána a dolgoknak. Nem nagy varázslat.. Már akinek..
2022. jan. 24. 15:43
 59/72 anonim ***** válasza:
Igen, tisztában vagyunk azzal, hogy semmi sincs ingyen. Valamennyit biztosan bele kell fizetni. De nyílászárókat ígyis úgyis cserélünk idén, így nekünk még azzal a 2-3 millióval is megéri beleszállni.
2022. jan. 24. 15:47
 60/72 A kérdező kommentje:

59/

Azt én elhiszem neked ha van pénzed de ez nem gazdagokra lett tervezve és úgy is volt hirdetve.Ez nem segítség az embereknek akik nem tudnak csinálni semmit sem segítség nélkül.Ez lehúzás.

2022. jan. 24. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!