Mekkora házat érdemes építeni úgy,hogy sajnos nincs párom??
Uj hazat epittetni ugy, hogy nem vagy tele dellaval, nem jo befektetes. (Csak mert te befektetest irtal)
Miert nem jo a hasznalt haz?
Én egyedül tutti nem építkeznék. Valami jobb lakóparkban vennèk egy lakást, ami az én igényeimnek megfelel. Aztán ha majd egyszer tényleg lesz pár vagy család, akkor azt el lehet adni és venni vmi megfelelőt.
Most építkezel valahova, aztán a későbbi párod lehet, hogy full máshol szeretne lakni.
Ha valoban annyiba kerul egy zsir uj csapadi haz mint egy hasznalt, akkor par ev mulva senki se fogja megvenni a te hazadat mert ezek szerint ugyanannyi ujat epiteni.
Ez persze marhasag. Nyilvan nem ugyanannyi max ha egy hasznalt 100nm-est hasonlitasz egy uj 50nm-eshez.
Tudtommal kellenek engedelyek, e naplo stb igy is ha te csinalod. En is meg tudok csinalni ezer dolgot de nem epithetek hazat csak ugy.
De mind1, te eldontotted, te dolgod.
Meg igy is kizartnak tartom, hogy olcsobban ki fogsz jonni. Egyszeru bejelentest se tehet meg egy hetkoznapi ember nyilvan, hanem kelm epitesz, stb. De mind1 is.
Ha most ugy is tunik, hogy ugyanannyi, kesobb fog kiderulni, hogy megse.
De mind1 is. Ahogy irtam, a te dontesed.
Igazából ezek szerint eldöntötted.
Én kb 50 nm körül építenék egy főre.
17-es!
Egy használt háznál sokkal nagyobb esélye van arra, hogy kiderülnek dolgok, ami pénzbe fog kerülni
18 A döntés eddig is meg volt, ezért vettem telket! Magamnak igen nettó 40-50 nm gondolkozom!
19 Így van, arról nem beszélve,hogy a használtra megint csak költesz nem keveset és sose lesz olyan amit te szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!