Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mekkora házat érdemes építeni...

Mekkora házat érdemes építeni úgy,hogy sajnos nincs párom??

Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden 29F vagyok, a telek már meg van, hamarosan kezdem az építkezést, szeretnék családot de idág még egy normális kapcsolatom se volt, érdemes a bizonytalanra több pénzt/hitelt költeni,hogy gyerekeknek is legyen hely, vagy csak magamnak csináljak egy kis házat??

tegnap 03:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%

Uj hazat epittetni ugy, hogy nem vagy tele dellaval, nem jo befektetes. (Csak mert te befektetest irtal)

Miert nem jo a hasznalt haz?

tegnap 08:36
 12/39 A kérdező kommentje:
11 Azért nem jó a használt ház mert felénk többe kerül mint az új! (Veszprém és környéke) Mivel fater kőműves, én villanyszerelő, a többi szakma is rendelkezésre áll család/barátok körében így saját magunk szeretnénk építeni amit csak lehet! Javarészt így anyagárban tudok gondolkozni, arról nem beszélve,hogy egybe nem tudok kicsengetni 50 milliót , egy építkezésnél meg ott van a szakaszos lehetőség ahogy pénz van! Ezért nem gondolkozom használt házban/lakásban! :)
tegnap 08:42
 13/39 anonim ***** válasza:
52%

Én egyedül tutti nem építkeznék. Valami jobb lakóparkban vennèk egy lakást, ami az én igényeimnek megfelel. Aztán ha majd egyszer tényleg lesz pár vagy család, akkor azt el lehet adni és venni vmi megfelelőt.

Most építkezel valahova, aztán a későbbi párod lehet, hogy full máshol szeretne lakni.

tegnap 08:44
 14/39 A kérdező kommentje:
13 A legolcsóbb lefingott panel is 30 milla környéke Veszprémben , eszem ágában sincs ennyi pénzt kiadni egy patkánylyukért ! Ahogy a lakást úgy a házat is bármikor eltudom adni,ha úgy hozza az élet!
tegnap 08:50
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha valoban annyiba kerul egy zsir uj csapadi haz mint egy hasznalt, akkor par ev mulva senki se fogja megvenni a te hazadat mert ezek szerint ugyanannyi ujat epiteni.

Ez persze marhasag. Nyilvan nem ugyanannyi max ha egy hasznalt 100nm-est hasonlitasz egy uj 50nm-eshez.

Tudtommal kellenek engedelyek, e naplo stb igy is ha te csinalod. En is meg tudok csinalni ezer dolgot de nem epithetek hazat csak ugy.

De mind1, te eldontotted, te dolgod.

tegnap 08:57
 16/39 A kérdező kommentje:
Nyílván ha veszel akkor az új ház drágább mint a használt, úgy értettem,hogy magamnak kihozom annyiból az új házat mint ha használtat vennék! E naplót már nem kell vezetni, engedély sem kell csak egy egyszerű bejelentés 300nm alatt! Építőiparban dolgozom ezen részével tisztában vagyok a dolgoknak! :) Nem is erre irányult a kérdés!
tegnap 09:03
 17/39 anonim ***** válasza:
31%

Meg igy is kizartnak tartom, hogy olcsobban ki fogsz jonni. Egyszeru bejelentest se tehet meg egy hetkoznapi ember nyilvan, hanem kelm epitesz, stb. De mind1 is.

Ha most ugy is tunik, hogy ugyanannyi, kesobb fog kiderulni, hogy megse.

De mind1 is. Ahogy irtam, a te dontesed.

tegnap 09:17
 18/39 anonim ***** válasza:
47%

Igazából ezek szerint eldöntötted.

Én kb 50 nm körül építenék egy főre.

tegnap 09:20
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

17-es!

Egy használt háznál sokkal nagyobb esélye van arra, hogy kiderülnek dolgok, ami pénzbe fog kerülni

tegnap 09:23
 20/39 A kérdező kommentje:

18 A döntés eddig is meg volt, ezért vettem telket! Magamnak igen nettó 40-50 nm gondolkozom!

19 Így van, arról nem beszélve,hogy a használtra megint csak költesz nem keveset és sose lesz olyan amit te szeretnél!

tegnap 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!