Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy egy kapcsolatra építeni, hogy nem vagy szerelmes?
Nálunk ez a helyzet. 3 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve együtt is élünk. Szeretem a barátomat és a közös életünket. Soha nem volt egy hangos szóváltásunk sem, közös az érdeklődési körünk, sok közös programot szervezünk, órákig tudunk mindenről beszélgetni. A szüleim imádják, az ő szülei is szeretnek engem. Mindenki szerint mi vagyunk a tökéletes pár, az esküvőt és a gyerekeket kérdezgetik állandóan.
Minden csodálatos köztünk, csak sajnos a szerelem nincs meg. Legalábbis részemről biztos nincs. Az elején még volt valami kis láng (pár hónapig), de most már olyan nekem mint a legjobb barátom és a testvérem egyben. A szex szörnyű, nekem sosincs kedvem hozzá, mostanában már neki se nagyon. Általában havi 1-2 alkalommal vagyunk együtt megszokásból. Csókolózni se szoktunk, csak szájra puszi.
Tudom hogy a szerelem mindig átalakul egy idő után, szóval lehet ez normális, de néha egy kicsit hiányzik a szerelem érzése. Nem tudom elképzelni az életem a párom nélkül, de mikor szóba jön az esküvő, sokszor elbizonytalanodom, hogy biztos jó döntés-e.
Szerintetek mennyire fontos a szerelem egy hosszútávú kapcsolatban? Érdemes erre alapozni egy házasságot vagy jobb a szeretet?
Én ugyanígy vagyok, csak már van 2 gyerekünk.
Szerelemből szerintem hülyeség hàzasodni, hiàba jajj de szép dolog, de a legnagyobb marhasàgokat szerelmesen követi el az ember.
Plussz a szerelem elmúlik
#3-as vagyok
Még annyi hogy mondjátok el egymásnak őszintén hogy mire vágytok a szexben, tegyetek érte hogy mindkettőtöknek jó legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!