Felszámolt temetőn kialakított építési telken akar a párom építkezni. Belemennétek, hogy oda költözzetek?
39-es! 32-es voltam. Nézd, én tiszteletben tartom a véleményedet és azt, hogy mások is élnek egykori temetőn még sincs semmi bajuk. Ennek ellenére én akkor sem költöznék egy ilyen telekre. Szerintem én a mai világban élek, fiatal vagyok és világ életemben szomorú eseménynek számított az, ha a családból meghalt valaki. Szomorú esemény volt ugyanúgy a temetés is, elvégre az a végső búcsú a szerettünk testétől. Én megértem, ha valaki nem osztja a nézeteimet/véleményemet, de engem zavarna a tudat, hogy ahol én boldogulni szeretnék, ott gyakorlatilag sorra szomorú események történtek. Én ilyen szempontból nagyon érzékeny vagyok, temető közvetlen környezetében sem tudnék lakni úgy, mert nagyon át tudom élni más fájdalmát és utálnék mindennap szembesülni ezzel a szomorúsággal.
Egyébként önmagában a temetőkkel nincs bajom, szomorú hely ugyan, de szeretek ott sétálgatni és olvasgatni a fejfákat, belegondolni ki miért halhatott meg, stb. Ott minden egyes sírhelyhez tartozik valamilyen történet, ennek ellenére nem laknék a helyén, sem mellette. Szerintem legyen mindenkinek szíve joga ezt eldönteni.
39-es:
"tán a Napkirály volt az első, aki - talán saját halálfélelmétől vezéreltetve bizonnyal - elrendelte, hogy a palotájában nem halhat meg senki, tehát a halottakat dugdosni kezdték. "
Hát igen, így volt,de régen is volt :)
De komolyra fordítva, a probléma a tudat,és ha zavar,bármilyen nesz, zaj,árnyék után tele fogod írkálni a gyakorikérdéseket azzal, hogy szellemet láttál.
Egyébként tényleg csak a kutyád örülne a sok csontnak a kertben, mert tényleg nem tudok a BME-n "Temetkezési mérnök" szakról, így vélhetően pár félrészeg közmunkás kiásta a nagyobb darabokat, aztán törölték a nyilvántartásból, mint temetőt.
Egyébként a kulcsi mészárlás helyszíne is egy temetőre épült, a gyilkos fiú pedig azt álltja,megszállta valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!