Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felszámolt temetőn kialakított...

Felszámolt temetőn kialakított építési telken akar a párom építkezni. Belemennétek, hogy oda költözzetek?

Figyelt kérdés
Én nem akarok, nem vagyok babonás na de azért mégis a tudat.
2013. szept. 11. 22:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
59%
Temetore nezett a gyerekszobam ablaka. Koszonom szepen, felnottem es soha nem zavart.
2013. szept. 12. 01:03
 42/53 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a párom most mondta, hogy a nagyszüleinek a telke is temetőre épült, azért áll a ház dombon... Tök jó az a telek, meg a ház. Gyönyörű veteményes kertje van, meg minden. Eszembe se jutott volna ilyen..és most, hogy tudom, nem is írtózom tőle, mert tényleg szép hely. :)

De azért ő is mesélte, hogy mikor a kutat ásták, akkor találtak csontokat. :D

Szerintem mostmár sokkal körültekintőbben foglalkoznak az ilyesmivel, mint amikor az a ház oda épült 50 éve..

Körülnéznék még azért a telkeket illetően, de ha ezt leszámítva az bizonyul a legjobb lehetőségnek, akkor költöznék.

2013. szept. 12. 01:45
 43/53 anonim ***** válasza:
49%
Én sem vagyok babonás, de nem költöznék oda. Egyszerűen nem, mert zavarna a tudat.
2013. szept. 12. 03:02
 44/53 anonim ***** válasza:
49%
NEM
2013. szept. 12. 03:08
 45/53 anonim ***** válasza:
84%
Tök mindegy hogy mi belemennénk e...ha te nem éreznéd jól magad ebben a tudatban, akkor bele ne menj! Ne erőltess magadra olyasmit amitől ódzkodsz. Biztos vagyok benne hogy találtok egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel.
2013. szept. 12. 03:32
 46/53 anonim ***** válasza:
29%
#33, és a virslihez evett kenyér miatt meg 1000 összezúzott búzaszem-csecsemő szelleme kering a gyomrodban. A jajnemakarokölni-vegetariánusok figyelmét nagy tisztelettel felhívnám, hogy növények is élőlények...
2013. szept. 12. 08:30
 47/53 anonim ***** válasza:
66%

#33,#46: Az almafa, a szarvas az ember közt illik tudni különbséget tenni. #33 akik nem kannibálok, nem feltétlenül vegák (l. 1.mondat).

Szerintem, ha bánt ez a tudat - ne ott építkezzetek.

2013. szept. 12. 08:42
 48/53 anonim ***** válasza:
62%
#47, mi alapján tegyek különbséget? Az alapján, hogy élő, nem tudok, mert mindegyik él. Komolyan érdekel valami egzakt, emberi definícióktól független különbségtételi lehetőség (ha van), nem trollkodom. (Egyébként elfogadom azt is, ha valaki azt mondja, hogy neki így tetszik. De akkor ne álszenteskedjen azzal, hogy ő azért vega, mert nem akar életet kioltani.)
2013. szept. 12. 09:07
 49/53 anonim ***** válasza:
81%
(#48, szerintem ez itt off, de a tudatállapotok hierarchiája alapján tennék különbséget. Ez egy hosszabb kifejtést igényelne, amire itt most nincs lehetőségem, de egy egyszerű példa: az érett almát leszakítod - a faág felsóhajt és megköszöni, ha egy állathoz késsel közelítesz sírva, hangos jajszóval menekülne, egy ember.. nos azért azt már csak nem kell példával..)
2013. szept. 12. 09:15
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Az élőktől kell félni nem a halottaktól!

Amúgy meg nyilván a hullákat elvitték onnan nem csak síremlékeket bontották el.

2013. szept. 12. 09:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!