Hogyan jöhetnék rá mit akar, házas pasi?
Figyelt kérdés
barátkozni akar velem ,vagy többet akar,milyen jelekből viselekdésből tudhatnám meg? Én 20éves vagyok Ő meg 35éves2013. szept. 11. 15:52
1/24 anonim válasza:
Ne sokat találgass. Ugyan, mit akarna? Barátság, szex nélkül férfi és nő közt? 20 évesen még hiszel a mesékben?
2/24 anonim válasza:
Szerintem sakkozni akar veled.
3/24 anonim válasza:
No mégis, mit akarhat egy 35 éves pasi egy 20 éves nőtől? Egyet találhatsz. :-)
4/24 anonim válasza:
Ez jó volt, jót nevettem.
Hát figyelj, ha sportról, csajokról, autókról akar veled beszélgetni és sosem bókol, akkor barátkozni akar. Ennek annyi esélye van mint nnak, hogy belőled valaha jegybankelnök lesz XD
5/24 anonim válasza:
Sakkozni. :-DDDDDD Lehet, de kérdés, hogy előtte, vagy utána? :-)
6/24 anonim válasza:
Hát, van egy jel, ami egyértelműen eldönti. Ha ezt látod rajtad, akkor 100%, hogy csak a szex kell neki.
Figyeld meg jól, legközelebb! Ha a követekző kérdésre igen a válasz, akkor csak a szex kell neki... Tehát:
Lélegzik?
Komolyan, bzmg, 20 éves, választópolgár, és az ő szavazata annyit ér, mint az enyém...
7/24 anonim válasza:
Tudod, unja már a házikosztot és néha jól jön egy kis változatosság.
8/24 anonim válasza:
Mindegy, hogy ő mit akar. Azzal foglalkozz, hogy te ne akarj semmit.
Amúgy teljesen nyilvánvaló, hogy mik a szándékai.
9/24 anonim válasza:
Kérdező, te mit akarsz?
Egyébként minden tévhittel szemben VAN barátság szex nélkül férfi és nő között.
10/24 anonim válasza:
Olyan szomorú lettem ezektől a válaszoktól, de tényleg.. egy lányt tényleg csak egy okból lehet kedvelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!