Felszámolt temetőn kialakított építési telken akar a párom építkezni. Belemennétek, hogy oda költözzetek?
Nálunk a házban 25 évvel ezelőtt a férj felkötötte a padláson az asszonyt, aztán magát. Nem hatott meg nagyon, bár a párom még ma is kopogásokat hall fentről. :) Szivatom is ezzel rendesen.
Ha a temetőt felszámolták, akkor ott hulla már nincs, mert áthelyezték mindet.
Apósomék házának alapjába temetőből hordott régi sírköveket tettek...
Aki nem hisz az efféle dolgokban, annak tökmindegy.
A telek olcsóbb emiatt? Ha nem, akkor a lelki békéd miatt lehet máshol is építkezni.
Oké van a kert végébe lehet egy elásott hulla, vagy van 100 milliós csont darab szerte szét a kertbe.
Én sem vagyon babonás de ez nekem sok lenne. Ott játszana a gyerek a kertben aztán hetente találna a csont darabot a kertbe.
Nem tudom ez nekem nagyon bizarr.
Nézd Kérdező, ha a temetőt felszámolták, az azt jelenti, hogy onnan minden emberi maradványt eltávolítottak. Egyfelől. Másfelől, az ember, ha érzékeny erre a szempontra, szépszerével nem lakhatna sehol, Buda Farkasrét-előtti legnagyobb temetőjére, a Németvölgyire épült a Kongresszusi Központ, Budapest összes nagy pályaudvara temetőre épült, temető (Albertfalvai) helyén áll a Savoya Park - a maradékát megtalálod az Auchan parkoló melletti bozótosban... stb.
Szóval igen, én belemennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!