A férjemmel nem értünk egyet egy fontos dologban, mi a véleményetek?
Gyertek haza nyaralni itt abból a pénzből jól kijöttök :)
Viccet félre téve, miért pont Törökország? ha már ott voltatok.
Keressél olcsóbbat ahol még nem voltatok, mondjuk Tunézia. De ez csak egy példa. Ott már egy all inclusive olcsóbb egy hétre mint egy wellness hétvége itthon :)
33
Igazad van. Szerintem. De a kérdező férje nem így gondolkodik :) Kérdező nem tudsz úgy spórolni, hogy te magadnak nem veszel meg olyan dolgokat amik nélkül megvagy? Aztán elmész barátnőddel pl. Utána a férjed átgondolhatja, hogy talán két-három évente egy nyaralás belefér neki is.
Köszönöm az utolsónak a véleményét. Nem ismersz és ítélkezel, miért is? Mert azt mondom jobban is be tudnánk osztani a pénzünket és ő is ehet pirítóst reggelire egyszer egy héten? És még én vagyok a hisztis.
A repülőről meg annyit, hogy mellettünk utaztak másfél ébes gyerekkel, végig aludta az utat, a buszon ébredt, az én lányom amint érzi a ringatást, elalszik, persze nem vehetem ezt készpénznek, mivel még nem repült. A Törökországi helyzetről idén semmit nem tudok, nem is ragaszkodom hozzá, de tengerpartra szeretnék menni, nem akarok főzni és mindezt egy teljes hétig, csak egymással foglalkozni, persze, hogy a gyerek lenne az első, de ugyanúgy foglalkozom vele itthon is, ésmég van háztartás, tavasszal, nyáron, ősszel meg a kert, egy hetet kértem és nem sokan értitek, an aki ebből csak annyit értet, hogy hisztis vagyok, és a férjem nem szeretne velem tölteni egy hetet, mert mindent tönkretennék.
A férjem kizárólag a pénzmiatt nem akar jönni, nem miattam, vagy mert nem szeret nyaralni.
A gyereket nem hagyom itthon, viszül, el semmennék nélküle, így vagyok bekötve :)
Azt mondja keressek olcsóbbat, mert nem szeretne lemondani ezekről a dolgokról. Már mindjárt arról is informálnak, hogy csődbe ment a házasságom, Istenem!
39. szerintem azért nem mindegy, hogy halra vagy csokira megy el a pénz. Az egyik az egészséges életmód része, a másik meg csak elősegíti a hízást...
Megint más lenne, ha a kérdező férje 99%-os étcsokit enne és azt mondaná neki a felesége, hogy hagyjad máár, meg tudod enni a csokibevonós sz*rt is.
De itt arról van szó, hogy a heti mondjuk 20 knoppers helyett lenne heti 2-3, és a minden nem megvett knoppers után megmaradt 120 forintból meg venne inkább 4 kiflit a kérdező és akkor máris mind a 3-man megreggeliztek 1 knoppers árából....
De aki irigy és egyetlen öröme az életben, hogy zabálhat, mert nyaralni sose jut el, az zabáljon csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!