Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A férjemmel nem értünk egyet...

A férjemmel nem értünk egyet egy fontos dologban, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval elég jól élünk, van házunk, kocsink, egy 2 éves gyerekünk. Nincs hitel és arra költünk gyakorlatilag amire akarunk, de egy nagyobb nyaralás már nem fér bele a férjem szerint, mivel olyan sokat költök hétközben, hogy erre elmegy az a pénz is. Nem élünk egyik napról a másikra, de 1500- 2000 eurót azt mondja nem ér meg egy hét vagy 10 napi nyaralás Törökországban pl. Épp az este mnézegettük és azt mondtam, vissza veszem a vásárlást,ami szinte csak a kaja és meg tudunk annyit spórolni és nem zsíroskenyeres vacsi lenne, de neki töbet ér a mindennapi knoppers és hasonló édességek, minthogy kiflit vagy sósperecet joghurttal reggelizzen. Ruhákra piperecikkekre nagyon keveset költök, gyesen vagyok, alig járunk el itthonról, max játszótér, ezért nincs szükségem sem ruhákra, extrán, vagy egy új táska, vagy kosztűm. Mivel a kaján tudnánk legtöbbet spórolni, ezt hoztam fel, de nem akarja. Hogy legyen?
2013. márc. 6. 07:17
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
100%

Gyertek haza nyaralni itt abból a pénzből jól kijöttök :)

Viccet félre téve, miért pont Törökország? ha már ott voltatok.

Keressél olcsóbbat ahol még nem voltatok, mondjuk Tunézia. De ez csak egy példa. Ott már egy all inclusive olcsóbb egy hétre mint egy wellness hétvége itthon :)

2013. márc. 6. 10:20
 32/47 anonim válasza:
100%
nekem az jön le hogy a férjednek egyáltalán nincs is kedve elmenni nyaralni. Ha igy van tök mindegy félre teszel-e ugysem akarna menni még ha lenne rá pénz akkor sem. Vannak emberek akik nem szeretnek nyaralni avgy bárhova menni. mint irtátok nem is jártok sehova egyértelmű hogy ö nem is vágyik egy ilyenre.
2013. márc. 6. 10:22
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki,hogy vannak manapság olyan emberek akiknek ez a legfőbb bajuk:-)
2013. márc. 6. 10:32
 34/47 anonim ***** válasza:

33

Igazad van. Szerintem. De a kérdező férje nem így gondolkodik :) Kérdező nem tudsz úgy spórolni, hogy te magadnak nem veszel meg olyan dolgokat amik nélkül megvagy? Aztán elmész barátnőddel pl. Utána a férjed átgondolhatja, hogy talán két-három évente egy nyaralás belefér neki is.

2013. márc. 6. 10:37
 35/47 anonim ***** válasza:
utolsó előtti: nem érted a lényeget! nem a csokizabálást helyezik a válaszolók előtérbe, hanem azt próbálják megértetni a kérdezővel, hogy miért akar olyat ráerőltetni a férjére, amit nem igazán akar.
2013. márc. 6. 10:38
 36/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsónak a véleményét. Nem ismersz és ítélkezel, miért is? Mert azt mondom jobban is be tudnánk osztani a pénzünket és ő is ehet pirítóst reggelire egyszer egy héten? És még én vagyok a hisztis.

A repülőről meg annyit, hogy mellettünk utaztak másfél ébes gyerekkel, végig aludta az utat, a buszon ébredt, az én lányom amint érzi a ringatást, elalszik, persze nem vehetem ezt készpénznek, mivel még nem repült. A Törökországi helyzetről idén semmit nem tudok, nem is ragaszkodom hozzá, de tengerpartra szeretnék menni, nem akarok főzni és mindezt egy teljes hétig, csak egymással foglalkozni, persze, hogy a gyerek lenne az első, de ugyanúgy foglalkozom vele itthon is, ésmég van háztartás, tavasszal, nyáron, ősszel meg a kert, egy hetet kértem és nem sokan értitek, an aki ebből csak annyit értet, hogy hisztis vagyok, és a férjem nem szeretne velem tölteni egy hetet, mert mindent tönkretennék.

2013. márc. 6. 10:40
 37/47 A kérdező kommentje:

A férjem kizárólag a pénzmiatt nem akar jönni, nem miattam, vagy mert nem szeret nyaralni.

A gyereket nem hagyom itthon, viszül, el semmennék nélküle, így vagyok bekötve :)

Azt mondja keressek olcsóbbat, mert nem szeretne lemondani ezekről a dolgokról. Már mindjárt arról is informálnak, hogy csődbe ment a házasságom, Istenem!

2013. márc. 6. 10:44
 38/47 anonim ***** válasza:
Pont tegnap gondolkodtam el, hogy ez nálunk is probléma lesz, ha összeköltözünk. Az én párom is nagyon nyaralós, én viszont sajnálom rá a pénzt. Márpedig nekem is a kajámból és a táplálékkiegészítőimből (minden nap csirkemell vagy hal, zöldségek, multivitamin, ízületvédők) lehetne kispórolni az árát. Én viszont nem vagyok hajlandó lemondani a mindennapos "jólétemről" azért, hogy egyszer egy évben elutazzunk valahova egy hétre. Nekem sokkal fontosabb, hogy az itthoni életem legyen minél élhetőbb és kellemesebb, semmi kedvem egész évben nélkülözni olyan dolgokat amikhez hozzászoktam, egyetlen hét miatt. Talán a férjed is így van vele, nem mindenkinek lételeme a nyaralás.
2013. márc. 6. 10:59
 39/47 A kérdező kommentje:
Nem kellene egész évben azért spóroljunk, hogy elmehessünk, 3-4 hónap alatt meglenne a pénz rá.
2013. márc. 6. 11:02
 40/47 anonim válasza:
56%

39. szerintem azért nem mindegy, hogy halra vagy csokira megy el a pénz. Az egyik az egészséges életmód része, a másik meg csak elősegíti a hízást...

Megint más lenne, ha a kérdező férje 99%-os étcsokit enne és azt mondaná neki a felesége, hogy hagyjad máár, meg tudod enni a csokibevonós sz*rt is.

De itt arról van szó, hogy a heti mondjuk 20 knoppers helyett lenne heti 2-3, és a minden nem megvett knoppers után megmaradt 120 forintból meg venne inkább 4 kiflit a kérdező és akkor máris mind a 3-man megreggeliztek 1 knoppers árából....

De aki irigy és egyetlen öröme az életben, hogy zabálhat, mert nyaralni sose jut el, az zabáljon csak...

2013. márc. 6. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!