A férjemmel nem értünk egyet egy fontos dologban, mi a véleményetek?
Fura, hogy senki nem érti miről van szó. A kérdező nem azt akarja, hogy a férje nélkülözzön, de szerintetek nyaralásra költeni pénzkidobás egy csomó édességre meg nem?! Ez fura nekem :)
Szerintem próbálj kompromisszumot kötni a férjeddel, valamivel olcsóbb nyaralás és mondjuk fele annyi édesség.. Vagy valami hasonló, mert sajnos veszett ügy ha ő nem akar így menni. Ja és szerintem kisgyerekkel is lehet jó a nyaralás!
Igen, de a férjed - úgy tűnik - egyszerűen sajnál ennyi pénzt kiadni egy nyaralásra. Ha el akarsz menni mégis, akkor keressél valami olcsóbbat. Last minute szóba jöhet? Úgy akár fele is lehet.
Neki nem ér annyit 10 nap, hogy ezért több hónapig ne ehessen az
Mi is szeretnék már elmenni valahová (3 éve nem voltunk), de mi sem tudjuk megfogni a havi kiadásokat. Pedig mi is sokat költünk feleslegesen, mindketten. Szintén két éves gyerekeink vannak (ikrek). Júliustól készülök visszamenni dolgozni, remélhetőleg akkor helyrebillenünk. Egyébként a gyerekek vannak sokba, míg ők nem voltak volt mindenre pénzünk. Őket kell kitenni :)
Egyébként én megértelek, mi is szeretünk menni... De egyébként meg lehet oldani országon belül is, akár egy vagy egy-két napos kirándulásokkal hétvégén. Már nem olyan érzése van az embernek, hogy nem megy sehova és ezeket úgy le is lehet csípni havonta. Plusz nyáron egy hetes szintén országon belül.
Az a röhej, hogy te nem érted.
A férjed nem akar elmenni nyaralni, nem akar rá ennyit kiadni, mégis ő mondjon le valamiről -nasi- érte.
Ezért nem ért veled egyet senki, ezért nem tetszik a férjednek az ötlet. Ha ő is akarna utazni, gond nélkül le tudna mondani a nasiról. Ezért kell a kompromisszum. Menjetek országon belül, vagy kevesebb időre, olcsóbb helyre. És úgy próbálj spórolni rá, hogy ő ne vegye észre. Ne neki járjon ez lemondással, amikor nem is annyira akar menni...
Ilyen hisztis feleségem lenne ilyen hozzáállással, lehet nem a nyaralás miatt nem akarnék menni, hanem miatta, mert azt is tönkrevágná a nagy terveivel.
Amúgy Törökország valóban jó hely egy 2 évesnek :) Sorozatos tüntetés és tele terroristákkal, a repülő sok felnőttet is megvisel, autóval meg kínszenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!