Szeretnénk gyereket a férjemmel, de "féltem" az alakomat. Mit tegyek szerintetek? Visszanyerhetem a régi formámat szülés után? Nekem ez nagyon fontos.
Mielőtt leosztjátok a kérdezőt, hogy milyen hiú, felszínes, a gyermekáldásért nem vállal ennyit, stb. stb. - olvassatok el pár olyan kérdést (e fórumban is), hogy "szülés után meghíztam, a férjem nem kíván, félrelép" stb.
Azonban fontos lenne tudni, hogy a Kérdező miért aggódik emiatt _ennyire_? Netán úgy érzed, nem fogad el 100 százalékosan a férjed? Valami megjegyzést tett?
Van, aki könnyebben lefogy szülés után, más nehezebben. Ha valakinek ez nehezebb, a pár támogatására is szükség van (meg egyébként is). Félre tudsz-e tenni, hogy megvehesd az egészséges, nem hízlaló, de drágább ételeket, vigyáz-e a gyerekre, amíg elmégy aerobic órára, stb. stb. És legfőképp, elfogad-e a természetes változásokkal is.
Normális esetben ez úgy működik, hogy a férj is örül a gyereknek, és felfogja, hogy az nem csak dísznek van, hogy ő mint családapa kitehesse a kirakatba ls mutogathassa, hanem bizonyos következményekkel jár, akár a feleség alakjának megváltozásával.
megszülöd annyit fogsz rohangálni utána hogy pár hónap alatt lefogysz xD
nemtudom így lesz-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!