Szeretnénk gyereket a férjemmel, de "féltem" az alakomat. Mit tegyek szerintetek? Visszanyerhetem a régi formámat szülés után? Nekem ez nagyon fontos.
Ha a hízásra gondolsz természetesen vissza lehet nyerni. Amit fel tudtál szedni,azt le is tudod adni.
A gond ott kezdődik,mikro valaki a terhessége alatt 9 hónapig csokit meg süteményt zabál ,mert kivás,és biztos az kell a szervezetének..arról nem is beszélve,hogy még mindig vannak akik abban a hiben élnek,hogy kettő helyett kell enni 9 hónapig.
Ilyenkor sokan ugy vannak vele,nem baj majd a szoptatástól lefogyok,mer' a szomszéd azt ndta. Na ezt ne vedd készpénznek,teljesen változó hogy kire hogyan hat a szoptatás.
ha egészségesen táplálkozol terhességed alatt is,kerülöd a cukros üditőket,édességet,nassolnivalókat azzal már sokat tettél saját magadért ÉS A BABÁDÉRT IS.
Szoptatás alatt nem javasolják a fogyókúrát.Én pl senkinek nem javaslom a csodadiétáűt,meg a fogyokúrát aki kövér,hanem gyökere életmódváltást és egészséges táplálkoást. Abból még sosem történt baj;)
A melled és a bőröd talán az ami ellen nem tudsz mit tenni,vagy csikos lesz és lógni fog,vagy nem .
Sportolj a babavárás hónapjaiban is - ahogy azt még megengedik, utána sokat fogsz rohangálni is, és később megint feszesíthetsz pl úszással... hány gyönyörű anyukát láttam már...
De akár vállalsz gyerkőcöt, akár nem, az IDŐ ellen te se tudsz mit tenni;P
Már megbocsájts, de ez irdatlan nagy önzőség! Hogy lehet már valaki ilyen? Ha lesz végre babád, akkor vele foglalkozz, ne az alakoddal! Egy anyukában nem az a szép, ha 50kg-os, vékony szexis bébi! Az én anyukám is duci, de én büszke vagyok rá, hiszen milyen lenne már, ha az anyukám egy modell lenne? Az anyuka legyen "anyukás"! Tinikorodban figyelj az alakodra, akkor a csajoknak úgyis az a legfontosabb, meg a külső-tiszteletem a kivételnek pl. magamnak is :)bár én is odafigyelek magamra és nem vetem meg a sminket sem, de ez most mellékes...- viszont ha már családot akarsz alapítani, akkor fogadd el a következményeit, és ne azon gondolkodj, hogy TE hogy fogsz kinézni, hanem azon, hogy a picid egészséges legyen. Mielőtt ilyen kérdést kitesz valaki, meg kéne gondolni azt is, hogy vannak olyan nők, akiknek édes mindegy lenne, hogy szülés után hogy néznek ki, csak szeretnének gyerekeket, de sajnos ez nem lehetséges valamilyen oknál fogva. Vagy mennyi fogyatékos gyermek születik... és az anyukáknak ezt is el kell fogadniuk. Szóval egy jótanács: nem a külső a fontos; ha egyszer kisbabát akarsz, akkor ő legyen az első, és ne a saját hiúságod.
A legjobbakat!
A sport tényleg segít,ezt alá tudom támasztani.
Én végigbicikliztem a terhességemet, és ámbár nem volt leányálom a szülés :), de egyből visszanyertem az alakomat, nem volt rajtam felesleg. Se csíkok, se narancsbőr. Minden, amit "híztam", a baba javára ment. Ráadásul nem éreztem magam lestrapálva szülés után.
Amúgy amint teherbe esel, nem fogsz az alakoddal törődni, mert az agyad és az egész tested rááll a babára.
Komolyan :)
Gondolom pénzetek van. Akkor vegyetek egy gyereket. Gyerek is lesz, és Te is szép maradsz. Ennyit igazán megér. Lehet, hogy a Vaterán kapsz egy alig használt gyereket, 50% árban.
Bocsáss meg kedves kérdező, ha neked ilyesmi eszedbe jut, akkor semmiképp ne vágjatok bele a gyerek projekt-be.
A legtöbb nőnek tönkremegy az alakja. Lógós csöcs, csúnya has...stb. Van aki nem eszik sokat, akkor is dagadt lesz. Főleg azok, akik előtte vékonyabbak voltak.
Számíts arra is, hogy a nők nagy részénél komoly önértékelési zavarokat okoz a szülés utáni alakváltozás, ami hatással van az egész házasságukra.
Én soha sem szülnék gyereket. Szüljenek a pasik!
Aki sportol már a gyerek bevállalása előtt (nem a megszülés előtt!) és ezt rendszeresen csinálja, azt nem éri meglepi általában.
Szülés után hetekkel már ugyanúgy nézhet ki a nő, nem kell elengedni magát senkinek, nem kötelező.
A gyakori szoptatással meg a lógó mell is elkerülhető. Sajnos nagyon sokan nem szoptatnak elég sokáig, mondván, hogy unalmas, elegük van, mellüket rontja, stb stb. valójában a gyerekekkel való kapcsolattartás legfontosabb aktusa ez és valaki minél hamarabb abbahagyja, annál rosszabb. Eltérőek a vélemények, hogy meddig kell, szerintem kb 2 évig, de van, aki másfelet, van, aki több, mint kettőt mond.
Aki egy évnél korábban abbahagyja, úgy, hogy közben meg bírná, na szerintem ANNAK nem kellene gyereket vállalni.
Ha már szidni kell a kismamák lustábbik és rosszabbik részét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!