Szeretnénk gyereket a férjemmel, de "féltem" az alakomat. Mit tegyek szerintetek? Visszanyerhetem a régi formámat szülés után? Nekem ez nagyon fontos.
És mi van akkor, ha ez az elsődleges szempont?...
attól még lehet valaki jó anya. Egy gyereknek igenis sokat számít, ha az anyukája jól érzi magát a bőrében, és a szülők párkapcsolata, szexuális élete is jó.
Sokkal jobb ez így, mintha anyu nem érzi jól magát, emiatt a világot okolja vagy akárkit, depis lesz, nem foglalkozik a gyerekkel ami miatt még jobban depis lesz..
ördögi kör.
Én elvesztettem a vékonysági játszmát mert imádok enni, rám jött húsz kiló (nem annyira látványos, de én érzem.) Nem tudom, mennyi megy le a szüléskor és a szoptatáskor, de pár hónapig még biztos nem az alakom lesz a meghatározó.
Utána, ha jön a tavasz, hajrá, nem fogok ügyet csinálni abból, hogy tornáznom kell vagy ilyesmik:)
Egy barátnőm most tart 12 kiló hízásnál egyébként, és sokkal nagyobb darabnak látszik nálam, nem tudom, ez mitől van. Talán az is számít, hogy én így a végén nagyon vizes vagyok, ő meg nem, a fene tudja..
Egyébként sokat számít az ember hangulatának egy fodrász, egy jól takaró nőcis ruha, egy kis smink is, nem hiszem, hogy a gyerek ne várná meg a babakocsiban, amíg felteszel némi szájfényt vagy szemceruzát. A fogyást úgyse lehet sürgetni, és fontos, hogy az embernek milyen a kedve.
A férj pedig legalább olyan fontos, mint a baba, mert a gyerekszületéssel a házasság ténye nem változik, én ugyanúgy szeretnék a pasim csaja lenni, mint a terhesség előtt, és ezért bizony majd dolgozni kell...
Na tessék, azoknak, akik leosztották a kérdezőt! (Bocs a másik kérdezőtől hogy belinkeltem, de hátha így több választ is kap)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nagyon sok múlik a férj hozzáállásán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!