Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A férjemmel nem értünk egyet...

A férjemmel nem értünk egyet egy fontos dologban, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval elég jól élünk, van házunk, kocsink, egy 2 éves gyerekünk. Nincs hitel és arra költünk gyakorlatilag amire akarunk, de egy nagyobb nyaralás már nem fér bele a férjem szerint, mivel olyan sokat költök hétközben, hogy erre elmegy az a pénz is. Nem élünk egyik napról a másikra, de 1500- 2000 eurót azt mondja nem ér meg egy hét vagy 10 napi nyaralás Törökországban pl. Épp az este mnézegettük és azt mondtam, vissza veszem a vásárlást,ami szinte csak a kaja és meg tudunk annyit spórolni és nem zsíroskenyeres vacsi lenne, de neki töbet ér a mindennapi knoppers és hasonló édességek, minthogy kiflit vagy sósperecet joghurttal reggelizzen. Ruhákra piperecikkekre nagyon keveset költök, gyesen vagyok, alig járunk el itthonról, max játszótér, ezért nincs szükségem sem ruhákra, extrán, vagy egy új táska, vagy kosztűm. Mivel a kaján tudnánk legtöbbet spórolni, ezt hoztam fel, de nem akarja. Hogy legyen?
2013. márc. 6. 07:17
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
6%
Te könnyen beszélsz ha nincs olyan étvágyad mint egy férfinek.
2013. márc. 6. 07:20
 2/47 A kérdező kommentje:

Sajnos az étvágyammal semmi baj, de a csokitól nem lesz jobb.

Hozzáteszem a gyerek dolgaihoz nem nyúlnánk és a gyümölcs adaghoz sem.

2013. márc. 6. 07:23
 3/47 anonim ***** válasza:
11%
Szóval a férjed éhezhet vagy mi?:D
2013. márc. 6. 07:26
 4/47 anonim ***** válasza:
74%
Szia, azért nekem lehet leesne az állam, ha a feleségem, aki gyes-en van és a havonta kap 24 ezer forintot előállna egy félmilliós nyaralás ötletével. Arról már nem beszélve, hogy nyilván azzal is tisztában vagy, hogy egy 2 éves picivel a nyaralás nem rólatok fog szólni, hanem arról, hogy felváltva rá vigyáztok. Nem a tengerparton süttetitek a hasatokat és pihentek, mi végigcsináltunk 2 évessel egy ilyen nyaralást, reggel koránkelés, aztán gyerekpancsoló, ebéd után 2 óra alvás a szobában, folyamatosan féltettük az erős napsugárzástól, a nagy medencéktől, este 10-ig nem akart aludni, úgyhogy mi max. éjfélig mertünk fennmaradni, hogy ne legyünk másnap hulla fáradtak. Nem tudtunk egy normális ebédet, vacsorát elfogyasztani, mert a kicsit etettük felváltva, aztán szépen 4 nap után úgy betaknyosodott a légkondis szállodától, hogy onnantól csak kínszenvedés volt az egész. Mi utólag úgy gondoljuk, hogy egy ilyen nagy nyaralás bőven elég lett volna 4 éves kora után.
2013. márc. 6. 07:33
 5/47 anonim válasza:
44%
4-nel a pont.
2013. márc. 6. 07:36
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy menjünk e nyaralni 2 éves gyerekemmel!
2013. márc. 6. 07:44
 7/47 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, hiába pontoztál le, én elmondtam a szomorú valóságot. Ha azt várod, hogy mindenki sajnáljon és igazat adjon neked, hogy persze, ba...szatok el félmilliót 10 nap alatt, hogy aztán azt hallgasd majd a férjedtől, hogy na ugye megmondtam hogy kár volt érte, akkor itt ne számíts támogatásra. Miért várod mások véleményét, ha egyből hisztirohamot kapsz, ha olyat mondanak, ami neked nem tetszik?

Hidd el, hogy belföldön egy wellness szállodában fele annyiból bőven elvagytok egy hétig, így a férjed sem érezné úgy, hogy megkopasztottad.

2013. márc. 6. 07:49
 8/47 anonim válasza:
64%
A 2 évest itthon is lehet hagyni. De tényleg nem ez a kérdés. Mennyi megy el heti szinten kajára? Mennyi az, ami tényleg arra, és mennyi, ami "hülyeségekre"?
2013. márc. 6. 07:50
 9/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nem azt írtam, hogy ne menjél nyaralni, hanem, hogy gondold át, mire költesz el ennyi pénzt.

Nyilván 2 évessel nem mész várost nézni, ha meg csak napozni és fürödni akarsz, ahhoz meg nem kell olyan messzire menni és a férjed sem kap szívrohamot.

2013. márc. 6. 07:51
 10/47 anonim ***** válasza:
69%

> de 1500- 2000 eurót azt mondja nem ér meg egy hét

> vagy 10 napi nyaralás Törökországban pl.

Igaza van.

2013. márc. 6. 07:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!