A férjemmel nem értünk egyet egy fontos dologban, mi a véleményetek?
Sajnos az étvágyammal semmi baj, de a csokitól nem lesz jobb.
Hozzáteszem a gyerek dolgaihoz nem nyúlnánk és a gyümölcs adaghoz sem.
Kérdező, hiába pontoztál le, én elmondtam a szomorú valóságot. Ha azt várod, hogy mindenki sajnáljon és igazat adjon neked, hogy persze, ba...szatok el félmilliót 10 nap alatt, hogy aztán azt hallgasd majd a férjedtől, hogy na ugye megmondtam hogy kár volt érte, akkor itt ne számíts támogatásra. Miért várod mások véleményét, ha egyből hisztirohamot kapsz, ha olyat mondanak, ami neked nem tetszik?
Hidd el, hogy belföldön egy wellness szállodában fele annyiból bőven elvagytok egy hétig, így a férjed sem érezné úgy, hogy megkopasztottad.
Ja, és nem azt írtam, hogy ne menjél nyaralni, hanem, hogy gondold át, mire költesz el ennyi pénzt.
Nyilván 2 évessel nem mész várost nézni, ha meg csak napozni és fürödni akarsz, ahhoz meg nem kell olyan messzire menni és a férjed sem kap szívrohamot.
> de 1500- 2000 eurót azt mondja nem ér meg egy hét
> vagy 10 napi nyaralás Törökországban pl.
Igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!