Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem bírja megérteni a...

Miért nem bírja megérteni a férjem, hogy a pénz nem csak arra való, hogy két kézzel szórjuk?

Figyelt kérdés
Én szeretek spórolni, félretenni, mert azért a jövőre is gondolok, de ő szerinte élveznem kéne jobban egy kicsit a mát. Ő kizárólag csak márkás ruhát hajlandó hordani, és meg is említette, hogy nagyon cikinek találja, hogy én olcsó ruhákat veszek inkább, sőt az a legcikibb, hogy turkálóba is szoktam járni, és hogy ő ilyet még soha életében nem látott a családjában, vagy baráti körében. Most lesz majd a születésnapja, de már előre közölte, hogy ruhaneműt inkább ne vegyek neki, mert ő csak a drága márkásat hordja, én meg biztos valami kínaist vennék. Néha kicsit vicces, de valójában nem az, egyszerűen nem bírja felfogni, hogy nem csak mindig a mára kell gondolni. De ugyanez a helyzet a kajával is. Hetente 20-25 ezer csak kajára megy el. Persze a fele kb. a kukában landol, de ő akkor is meg akar venni mindent. Nem tudom, hogy hathatnék rá, mert tulajdonképpen így nőtt fel. Mindig is megkapott mindent, de ha valami folytán nem lesz ez mindig így, akkor majd a márkás cuccaiból élünk, vagy mi?
2013. febr. 16. 15:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kínaiból én sem vásárolok soha, de én a minősége miatt. A márkás cuccokat pedig folyamatosan akciózzák, sokszor félárnál olcsóbban meg lehet venni. Cipővel meg amúgy sem szabad spórolni, egy rossz minőségű műbőr cipő egy életre tönkre teheti a lábat.

A kajánál meg inkább az a gond, ha kidobáljátok. Na azt sosem engedném meg magunknak. De rengeteg mindent fel lehet használni más étel készítéséhez, nézegesd az Ételek-italok kategóriát. Ennyi fizetésből még spórolni is lehet , beszéljétek meg, kössetek kompromisszumot.

2013. febr. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!