Miért nem bírja megérteni a férjem, hogy a pénz nem csak arra való, hogy két kézzel szórjuk?
öööö... ezt az esküvő előtt miért nem beszéltétek meg? nehogy azt mondd, h csak most tűnt fel, mert még a végén rád szakad a plafon! :P
ő sznob, te 2 lábbal jársz a földön. nem illetek össze. ennyi a titok.
mondjuk akinek az élet élvezete a márkás ruhákban merül ki, azzal nem tudnék mit kezdeni.
Kerdesedre megirtad a valaszt is: "mert tulajdonképpen így nőtt fel".
(Egy ismert idezetböl remlik, hogy amit kerdezünk, arra valojaban tudjuk a valaszt, csak nem akarjuk meghallani.:))
kizárólag kínaiból öltözni a proliság csimborasszója.
személy szerint inkább a turit és az olyan üzleteket preferálom, ahol vannak igényes, mégis kedvező árú darabok, leárazások.
nekem is fizikai fájdalmat jelentene, ha a párom igénytelen, messziről virító kínai vackokban járna.
a kaját nem szép dolog pazarolni, ha nem tudjátok megenni, akkor inkább adjátok oda egy csövesnek, biztosan hálás lesz. amúgy heti 20-25ből már minden nap lehetne étteremben kajálni, akkor tuti nem a kukában landolna a kaja, talán jobban megbecsülné.
Gondolom, házasság előtt is ilyen volt a férjed.
Amúgy, Kérdező, mennyit keres a férjed és mennyit te?
Azért kérdeztem rá, hogy mennyit kerestek, mert általában ezek a dolgok akkor szoktak megtörténni, ha az egyik fél kirívóan többet keres.
Szerintem a férjed egyszerűen így szocializálódott, ezt szokta meg, te pedig pont az ellenkezőjét. Jólétben nevelkedett emberek ritkán tudnak ebből később leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!