Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kirakni végre a...

Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?

Figyelt kérdés

megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.

jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?

könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?

2012. jún. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
0%
miért kellett volna gondolniuk? Minden hozzáértő biztosra mondta nekik, hogy ez stabil.
2012. jún. 14. 23:32
 62/70 anonim ***** válasza:
100%

Egy hozzáértő nem volt, aki ezt biztosra mondta. Aki utánajárt legalább egy kicsit, az láthatta, mire lehetett számítani.

Íme egy grafikon a svájci frank árfolyamának változásairól: [link]

Ha megnézi az ember, tisztán látszik, hogy hosszútávon folyamatosan növekszik. 1970-ben kb. 10 Ft volt, 1980-ban 25, 1990-ben 40, 2000-ben 160. Oké, ott volt egy viszonylagos stagnálás, de most komolyan, aki 20-25 évre vesz fel hitelt, az ne már 3-5 év adatai alapján számoljon. Egy ilyen grafikonra ránézve bárki, aki egy kicsit is belegondol, és nem vakítja el a pénz, azt láthatja, hogy iszonyúan meg lehet szívni ezzel, pláne ennyi idő alatt.

2012. jún. 15. 01:06
 63/70 anonim ***** válasza:
23:32! Te sosem gondolkozol előre? Én bármit is teszek, annak a következményeit minimum 5 évre előre vetítve átgondolom. Egy ilyen horderejű döntésnél, mint a hitel felvétel meg pláne. De persze ebben az országban mindenki eggyel nagyobb autót akar, és nagyobb házat. Talán a kisebbet tudta volna végig fizetni, és még most is tudná, de nem, az nem elég, kicentizték az utolsó fillérig. Csak hitelt így nem szabad felvenni, hogy na jó, akkor lesz 150 ezer a törlesztőm, most azt épphogy ki tudom fizetni.... Gondolni kell arra is, mi lesz ha megnő a törlesztőrészlet. Tehát jóval kisebb hitelt felvenni. Ilyen balgaságot meg honnan vettél, ki mondta hogy ez stabil?! Meg ha mondta volna is, te elhiszel mindent bemondás alapján? :DDDDD
2012. jún. 15. 08:51
 64/70 Napkiraly ***** válasza:
47%
2012. jún. 15. 22:59
 65/70 A kérdező kommentje:

ez a könnygáz dolog jó ötlet :D

ha tudom énis csináltattam volna ilyet

2012. jún. 15. 23:35
 66/70 Napkiraly ***** válasza:
titeket kell vele majd kezelésbe venni nemsokára
2012. jún. 15. 23:49
 67/70 anonim ***** válasza:
Napkirály, mi volt a cél a linkelt cikkel? Aki nem tudja fizetni a hitelt, az végrehajtás alá kerül, és nagy valószínűséggel elveszti a fedezetet. Ebben semmi rendkívüli nincs, ez természetes a jelzáloghitelek esetén. A végrehajtást megakadályozókra pedig rendőrt hívtak, ez is természetes.
2012. jún. 16. 14:58
 68/70 Napkiraly ***** válasza:
vht szerint akkor hívnak rendőrt ha a végrehajtó eljárása akadályba ütközik. Ebben az esetben komoly akadálya volt :) Reméljük minél több ilyen lesz
2012. jún. 16. 18:30
 69/70 anonim ***** válasza:
Még több mi? Még több rendőri akció? Hogy még több embert vegyenek őrizetbe? Hát ha ezt akarod, akkor hajrá. De egyszerűbb lenne belátni, hogy nem sokra mennek vele és nem csinálni a fesztivált.
2012. jún. 17. 18:01
 70/70 anonim ***** válasza:
érdekes, úgy csináltok, mintha még nem lettek volna bankban. Az ügyintéző a világon mindenre megpróbál rábeszélni és ha ellenérveket hozol fel, akkor eláll valami ködös egyéb szakmai dologgal és azzal "megcáfolja" az ellenérvedet. Az esetek nagy részében a bank teszi eléd a hitelt. A borsodi kis faluban meg ne várd, hogy valaki a svájci frank árfolyamát kutassa a neten. Még net sincs.
2012. jún. 18. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!