Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
Egy hozzáértő nem volt, aki ezt biztosra mondta. Aki utánajárt legalább egy kicsit, az láthatta, mire lehetett számítani.
Íme egy grafikon a svájci frank árfolyamának változásairól: [link]
Ha megnézi az ember, tisztán látszik, hogy hosszútávon folyamatosan növekszik. 1970-ben kb. 10 Ft volt, 1980-ban 25, 1990-ben 40, 2000-ben 160. Oké, ott volt egy viszonylagos stagnálás, de most komolyan, aki 20-25 évre vesz fel hitelt, az ne már 3-5 év adatai alapján számoljon. Egy ilyen grafikonra ránézve bárki, aki egy kicsit is belegondol, és nem vakítja el a pénz, azt láthatja, hogy iszonyúan meg lehet szívni ezzel, pláne ennyi idő alatt.
ez a könnygáz dolog jó ötlet :D
ha tudom énis csináltattam volna ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!