Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kirakni végre a...

Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?

Figyelt kérdés

megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.

jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?

könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?

2012. jún. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
43%

rendőrséget ki kell hivni!!

a te tulajdonod!

a gyerekekröl meg az anyjuk gondoskodjon!!

2012. jún. 5. 13:05
 2/70 anonim ***** válasza:
53%
Fordulj a rendőrséghez, és amint újra kirakták őket cserélj zárat, esetleg szereltess fel rácsot stb. hogy ne tudjanak visszamenni. Egyébként ezt miért nem tetted meg eddig?
2012. jún. 5. 13:12
 3/70 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrség!

Amúgy mi lett hétvégén? Visszamentek végül, vagy elzavartad őket? Elsőre zárat kellett volna cserélned rögtön a kilakoltatáskor, hogy a visszacuccolás lehetőséget is elvedd tőlük.

2012. jún. 5. 13:12
 4/70 anonim ***** válasza:
57%
13:15! A lakás már az ő jogos tulajdona, mivel megvette. Tehát nem értem, neked mi a bajod. Ha meg valaki gyereket vállal, az oldja meg az életét is, ne más jóindulatára számítson!
2012. jún. 5. 13:17
 5/70 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező megvette a lakást, tulajdonos lett. Nem az ő dolga gondoskodni a kilakoltatott családról. Empátia ide, empátia oda - joga van elfoglalni a saját tulajdonát.

Kényszerrel kell kiköltöztetni őket, akármilyen kegyetlenül hangzik is.

2012. jún. 5. 13:25
 6/70 anonim ***** válasza:

a hirdetesekben benne van-e, hogy a korabbi tulajdonos meg maradna?

s ez befolyasolna-e a vasarlokat?

2012. jún. 5. 13:35
 7/70 A kérdező kommentje:
a feleségem kisbabát vár, nekünk is fontos lenne beköltözni..a zárcserét most akartuk intézni..de hát így nemtudom ha ott laknak..megyek oda és főznek nagyban mintha mi sem történt volna..
2012. jún. 5. 14:12
 8/70 anonim ***** válasza:

A kilakoltatáskor már segítettek nekik eltűnni onnan.

Kérdező, mi lett végülis hétvégén? Mentek vagy maradtak a lakásban?

2012. jún. 5. 14:13
 9/70 A kérdező kommentje:
ma reggel voltunk ott, maradtak még...megrendeltem a költöztetőt is mára, és odamentem volna a lakáshoz hogy várjam oda a csomagokat...
2012. jún. 5. 14:14
 10/70 anonim ***** válasza:
Kihívod a rendőröket, ők kirakják őket, te kicseréled a zárat és kész. Persze be kell bizonyítani, hogy a lakás a tiéd. A kilakoltatásról kaptál valamit?
2012. jún. 5. 14:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!