Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
Figyelt kérdés
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
2012. jún. 5. 13:02
21/70 anonim válasza:
Előbb utóbb csak elmennek. Cserélj zárat, és valaki mindig legyen otthon. Én szereltetnék fel rácsot is.
22/70 A kérdező kommentje:
bementem vittem szemetes zsákokat és elkezdtem jelzésszerűen beledobálni a cuccokat. utána kis balhé után belepakoltak maguktól, a költöztetőket pedig megbíztam +pénzért azzal hogy pakolják ki a bútoraikat.
2012. jún. 6. 19:40
23/70 anonim válasza:
Na elmentek már? Vagy egész éjjel a ház előtt voltak?
24/70 Napkiraly válasza:
remélem egyszer a titeket fognak kirakni, de nem csak a lakásotokból. Hiéna voltál, így jártál. Kár, hogy az ilyen családok nem gondoskodnak róla hogy az ilyen hiénák szerepeljenek az eltűnés miatt kőrözöttek listáján, akkor kevesebb magadfajta lenne
25/70 anonim válasza:
Napkirály! Nincs igazad! Nem hiénának kellene kérdezőt kikiáltani, hiszen vett egy ingatlant, ahova jogszerűen be szeretett volna költözni. A családdal nem ment semmire, ezért kellett drasztikusabb módszerhez folyamodnia. A törvény védi a tulajdonjogot, ha nem tudnád. A hatóságoknak pedig kötelessége lenne, hogy a kilakoltatott család lakhatását megoldják valamilyen szinten. Kiváncsi lennék, mit szólnál ahhoz, ha egyszercsak arra mennél haza, hogy egy család elfoglalta az otthonodat. Na? Attól kezdve gondolom szerető testvér módjára bánnál velük...
26/70 Napkiraly válasza:
Szerintem a tisztelt kérdező elfelejtette mondani,hogy féláron vette a lakást végrehajtási árverésen, a kedves család pedig azért került lapátra,mert nem tudta fizetni a devizahitelt. A hatóságok meg nagyon nem foglalkoznak a családdal,max ha annyit hogy a gyerekeket benyomják nevelőintézetbe, a szülőket pedig megbírságolják mert hajléktalanok. Erről ennyit, remélem örök életére utcán marad a hiéna, a tulajdonjoga pedig nagyon nem érdekel
27/70 anonim válasza:
nem titkolom hogy végrehajtási árverésen vettem , de miért is kéne? lakást akartam venni, ott olcsóbb volt megvettem.
a hitelproblémájukat nem az én gondom megoldani.
én egész életemben gyűjtögettem hitel felvétel helyett a pénz végre összegyűlt, úgy érzem megérdemlem ezt a lakást, eleget spóroltam rá.
aki pedig nem csapna le egy olcsó lakásra az elég buta szerintem..
28/70 Napkiraly válasza:
én erre azt mondom megérdemled hogy nem tudsz beköltözni, remélem még sokáig. A hitelproblémájuk a te problémád is, az ilyen gondolkodás miatt tart ott az ország ahol tart. Vágd ki az utolsó fát, ne érdekeljen,lényeg hogy tied volt a legutolsó. Sok hasonló helyzetbe került családnak adtam már jó tanácsot, hogyan tartsák távol a hozzád hasonlókat,azt is meg tudnám mondani,hogyan juss birtokba, de nem fogom. Hiába fizettél érte,ezt én hullarablásnak tartom, a társadalom alapvető normáin való két lábbal taposásnak, ugyanis alapvetően nem rúgok bele abba,aki amúgy is már nyakig van a ...
29/70 anonim válasza:
Te szerencsétlen, már rég beköltözött! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!