Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kirakni végre a...

Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?

Figyelt kérdés

megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.

jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?

könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?

2012. jún. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
Nem nagyon van időm keresgélni, de az indexen láttam pár hónapja egy videót, ahol egy nő végre hozzájutott saját lakásához, mert a hírverésnek köszönhetően segített valami cég szabályszerűen és jogszerűen kilakoltatni a lakása potyautasait.
2012. jún. 5. 14:48
 12/70 anonim ***** válasza:
51%

"Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?"

"Kategória: Otthon > Lakberendezés"

...azért ez nem gyenge vicc...

2012. jún. 5. 14:55
 13/70 anonim ***** válasza:
14%
Sajnálom azt a három gyereket, megértem hogy szeretnél beköltözni, de nagyon taszító a stílusod ezzel a miért nem takarodnak el onnan szöveggel....tényleg egy gyökér vagy, akármennyire is van házad...
2012. jún. 5. 15:50
 14/70 anonim ***** válasza:
88%
Bennem felmerült egy kérdés. Vajon a jogosulatlanul és törvénytelenül visszamardt családot érdekli az, hogy az új tulajdonosnak milyen kínjai vannak? Szerintem nem! Benne is lehetne annyi empátia és tisztesség, hogy elhagyja az új tulajdonos jogos ingatlanát.
2012. jún. 5. 19:07
 15/70 A kérdező kommentje:

énsem vagyok gazdag, örülök hogy megtudtam venni ezt a lakást amire régóta gyűjtöttem..az én kisbabám érdekeit ki nézi?

1hét haladékot kértek tőlem. a rendőrségtől azt az információt kaptam hogy ne adjak haladékot, mert az 1hétből 2lesz abból 1hónap, abból több stb..

1éve küldtek nekik folyamatosan felszólításokat kiköttek áramot, vizet stb t, szóval nem egyik napról a másikra rakják ki őket, már régóta számításba kellett volna venniük a dolgot..van hajléktalan szálló pesten, biztosan van hely nekik.

2012. jún. 5. 20:34
 16/70 anonim ***** válasza:
51%
Neked aztán nem kötelességed róluk gondoskodni. Legfejjebb a nagybetüs Államnak. És ne engedj, takarittasd ki onnan őket ha kell rendőri erővel. Ebben az esetben nem érdemes és nem is szabad jószivüsködni.
2012. jún. 5. 21:14
 17/70 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Sikerült már tenni valamit?
2012. jún. 6. 14:40
 18/70 A kérdező kommentje:
kiraktuk őket végre, a bútoraik az utcán és a kanapén ülnek :S akárhányszor felviszünk valamit, elkezd sírni a nő, és elátkozni hogy hogy lehetek ilyen szívtelen...
2012. jún. 6. 15:44
 19/70 A kérdező kommentje:
röhej azért..kiraktuk őket, de itt fognak balhézni a ház előtt :S
2012. jún. 6. 15:46
 20/70 anonim ***** válasza:

Hogy történik egy ilyen "kiraktuk őket" sztori? Maguktól, szép szóra mentek, vagy hívtatok valakit a hatóságoktól?

Nem akarok akadékoskodni és lejáratni sem akarok senkit, csak kíváncsi vagyok.

2012. jún. 6. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!