Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
"Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?"
"Kategória: Otthon > Lakberendezés"
...azért ez nem gyenge vicc...
énsem vagyok gazdag, örülök hogy megtudtam venni ezt a lakást amire régóta gyűjtöttem..az én kisbabám érdekeit ki nézi?
1hét haladékot kértek tőlem. a rendőrségtől azt az információt kaptam hogy ne adjak haladékot, mert az 1hétből 2lesz abból 1hónap, abból több stb..
1éve küldtek nekik folyamatosan felszólításokat kiköttek áramot, vizet stb t, szóval nem egyik napról a másikra rakják ki őket, már régóta számításba kellett volna venniük a dolgot..van hajléktalan szálló pesten, biztosan van hely nekik.
Hogy történik egy ilyen "kiraktuk őket" sztori? Maguktól, szép szóra mentek, vagy hívtatok valakit a hatóságoktól?
Nem akarok akadékoskodni és lejáratni sem akarok senkit, csak kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!