Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kirakni végre a...

Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?

Figyelt kérdés

megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.

jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?

könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?

2012. jún. 5. 13:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
100%

"A devizahitelesek nem tehetnek róla, hogy nem tudják fizetni a hitelüket,

Hát akkor ki tehet róla? Én? Vagy te? Ugyan már..."

A bank hibája, te barom. Úgy adott devizahitelt, hogy nem volt devizája, és forintban sem volt meg a tőkéje. A bank hitelét az állam, a nemzeti bank, és főleg a biztosítása adta, ami mind virtuális, és ezért mind megingott, amikor a Lehman Brothers csődje miatt a bankok biztosításai bizonytalanná váltak. Több éve mondták ezeknek mindenhol, hogy ne kacérkodjanak olyan pénzzel, ami nekik nincs, mert baj lesz. Erre most mással akarják elvitetni a balhét. Mellesleg látom nem fog az agyad, ezért leírom még egyszer. Azért kaptak hitelt a bedőlt devizahitelesek, mert a hitelfelvételkor hitelképesek voltak. A devizahitelt sem maguktól találták ki, hanem a bank ajánlotta nekik.

2012. jún. 13. 21:57
 52/70 anonim ***** válasza:
90%
Mellesleg az is igaz lehet, hogy az árverésen te magad raktad ki őket a lakásból, mert jelenleg Magyarországon az ingatlanok 20-25%-a eladó, és senki nem akar venni, kivéve a lakásmaffiát
2012. jún. 13. 21:59
 53/70 anonim ***** válasza:
10%

Napkirály!

Nem kell átkozódni. Te is tudod, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Amit adsz, azt kapod vissza.

Talán egyszer megfordul majd az arány.

Most pedig megyek hányni.

2012. jún. 13. 22:18
 54/70 anonim ***** válasza:

#51 "A bank hibája, te barom."

Micsoda??? A bank hibája, ha az adós nem tud fizetni? Tehát ha te adsz nekem kölcsön és én nem fizetem, akkor te vagy a hibás? Ez még a Drábik-féle agymenéseknél is durvább.

A kölcsönt vissza kell fizetni, a bank csak betartja, ami a szerződésben van, mert ugye, ha az adós nem fizet, akkor szerződésszegést követ el.

És miért ne lehetne árverésen lakást venni? Úgy még olcsóbb, mintha piaci áron venné. Nem csak a lakásmaffia vesz így lakást, pláne az elektronikus árverésen nem lehet befolyásolni, hogy ki licitál.

2012. jún. 13. 22:23
 55/70 Napkiraly ***** válasza:
utolsónál a pont,nagy biznisz volt kiszórni a kölcsönt mindenkinek aki szembejött az utcán. Egyébként is okos elemzők nyilatkoztak mindig akkoriban hogy nem elég mobil a magyar munkaerő és túl nagy a saját tulajdonú ingatlan aránya,kevés a bérlakásállomány. A másik,hogy mennyiért veszel VH árverésen? A piaci ár jóval a bekerülési költség alatt van, és ennek a feléért hozható az ingatlan,tehát a bekerülési költség negyedéért-harmadáért
2012. jún. 13. 22:23
 56/70 Napkiraly ***** válasza:
utolsó alatt az 51-52-t értettem,csak közben ugye másoik is írtak
2012. jún. 13. 23:15
 57/70 anonim ***** válasza:
az 54/56-os gyenge elméjű úgy tűnik...
2012. jún. 14. 16:14
 58/70 anonim ***** válasza:
10%
te nem érted az agyaddal, hogy nem a devizahiteles hibája, hogy felment a törlesztőrészlete?
2012. jún. 14. 16:24
 59/70 anonim ***** válasza:
100%
De az ő hibája, mert erre is gondolni kellett volna. Szerintem felelőtlenség úgy felvenni hitelt, hogy karcosan de tudják fizetni, aztán meg beüt egy ilyen és minden odalesz.
2012. jún. 14. 17:54
 60/70 anonim ***** válasza:
Valóban nem a devizahiteles hibája, hogy megemelkedett a törlesztőrészlete. Arra viszont gondolnia kellett volna, hogy mi történik, ha ez bekövetkezik. Ez viszont már az ő hibája. Amíg kevesebbet fizettek, mint a forinthitelesek, akkor egyik sem sírt, hogy be akarja fizetni a különbözetet, bezzeg amint megemelkedett, egyből jöttek, hogy miért fizetnek többet. Az árfolyamok különbségén havonta megtakarított összeget félre kellett volna tenni, és akkor nem lennének ebben a helyzetben. De nyilván nem mindenki gondolkodik előre.
2012. jún. 14. 18:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!