Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
"A devizahitelesek nem tehetnek róla, hogy nem tudják fizetni a hitelüket,
Hát akkor ki tehet róla? Én? Vagy te? Ugyan már..."
A bank hibája, te barom. Úgy adott devizahitelt, hogy nem volt devizája, és forintban sem volt meg a tőkéje. A bank hitelét az állam, a nemzeti bank, és főleg a biztosítása adta, ami mind virtuális, és ezért mind megingott, amikor a Lehman Brothers csődje miatt a bankok biztosításai bizonytalanná váltak. Több éve mondták ezeknek mindenhol, hogy ne kacérkodjanak olyan pénzzel, ami nekik nincs, mert baj lesz. Erre most mással akarják elvitetni a balhét. Mellesleg látom nem fog az agyad, ezért leírom még egyszer. Azért kaptak hitelt a bedőlt devizahitelesek, mert a hitelfelvételkor hitelképesek voltak. A devizahitelt sem maguktól találták ki, hanem a bank ajánlotta nekik.
Napkirály!
Nem kell átkozódni. Te is tudod, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Amit adsz, azt kapod vissza.
Talán egyszer megfordul majd az arány.
Most pedig megyek hányni.
#51 "A bank hibája, te barom."
Micsoda??? A bank hibája, ha az adós nem tud fizetni? Tehát ha te adsz nekem kölcsön és én nem fizetem, akkor te vagy a hibás? Ez még a Drábik-féle agymenéseknél is durvább.
A kölcsönt vissza kell fizetni, a bank csak betartja, ami a szerződésben van, mert ugye, ha az adós nem fizet, akkor szerződésszegést követ el.
És miért ne lehetne árverésen lakást venni? Úgy még olcsóbb, mintha piaci áron venné. Nem csak a lakásmaffia vesz így lakást, pláne az elektronikus árverésen nem lehet befolyásolni, hogy ki licitál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!