Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
"A devizahitelesek nem tehetnek róla, hogy nem tudják fizetni a hitelüket,"
Hát akkor ki tehet róla? Én? Vagy te? Ugyan már...
Öngondoskodás lehet saját lakás nélkül is, nekünk sincs, kifejezetten jól megvagyunk a bérházban.
A kérdező kapott egy jó ajánlatot és élt vele. A tulajdonához hozzájutott, innen vége a történetnek.
"Hat akkor ki tehet rola? En? Vagy te? Ugyan mar..."
Valamelyik forumon olvastam hogy a bank kockazatertekeloje rengeteg hitelkerelmet nagyon rizikosnak talalt, ennek ellenere persze kiadtak, totalcaron volt talan
meg nem hallottam, hogy lett volna akasztas emiatt...
ha adok a majomnak egy granatot, ki a hibas?
Pedig van, a következő okból: ha nem megy el a végrehajtási árverésre és licitál, a végrehajtó elképzelhető, hogy nem tudta volna értékesíteni az ingatlant, így pedig maradhattak volna, ahol eddig voltak. Maximálisan a kérdező közreműködésén múlott.
Nem fogom magamhoz venni, erre sajnos nem telik (így is segítek eleget a rászorulókon, hidd el), de ezen a kinyilatkoztatáson keresztül akarom tudatosítani azokban, akik féláron akarnak végrehajtási eljárásban lakást venni, hogy ők szinte közvetlenül lesznek felelősek az ott lakók hajléktalanságáért. Ezen túl persze megjegyzem, már a hirdetményből tudott hogy lakott vagy lakatlan ingatlant veszel-e (ennyire hülye vagyok a joghoz), ugyanis lakott ingatlant csak a becsérték 70%-án lehet eladni, míg nem lakottat 50%-on, ezt gondosan feltüntetik a hirdetményben (mert ennyire hülye vagyok a joghoz). Szóval így tessék a becsérték 70%-án induló ingatlanokra licitálni, nekem ingyen se kellene.
kétségem nincs hogy törvényesen zajlik egy ilyen árverés,mindenki tudja hogy Magyarországon nem lehet megvesztegetni a végrehajtókat, ők pedig maradéktalanul betartják a jogszabályokat. Ezzel semmi gond.
Egyébként nem szoktak túl sokan lenni árverésen, ez nem a vatera, ahol 10 licit is érkezik. Végülis nálunk is volt, hogy eltűnt ékszer a holttestről, igaz, utána repült is az illető, tehát az emberi erkölcs... Mindegy, fejtegethetem, felesleges, majd megtapasztaljátok ha ti lesztek szorult helyzetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!