Hogy lehet kirakni végre a kilakoltatott családot?
megvettem egy lakást, amiből kilakoltatták a családot. 3gyerek, 2szülő.
jogi úton már megtörtént a dolog, hivatalosan kilakoltatták őket, hétvégén pakoltam volna be a lakásba erre pakolták vissza a bútoraikat..mit tudok tenni?
könyörögnek hogy értsem meg mert a gyerekek meg minden, de én már fizettem..miért nem takarodnak onnan?
A linken a néni története sajnálatos, de:
1. semmi köze a kérdéshez
2. a kölcsönt vissza kell fizetni
Mit várt, elengedik a felvett 72 ezer eurós tartozást? De most komolyan. Nem lehet kivételezni senkivel, mert akkor meg az lenne a baj, hogy ha neki lehetett, akkor nekem miért nem.
Érdemes nézni az árveréses honlapokat, a NAV oldalát, a bírósági végrehajtó kamara oldalát, bizony, egész jó ajánlatokat is találni néha. Nem csak lakást, de autót, hangszereket, elektronikai cuccokat. A becsődölt ElectroWorld lefoglalt árukészletére is lehetett licitálni.
Napkirály elképzelt ideális világa nem létezik. Be kellene látni, hogy másként működik a világ.
Érdekes, Napkirály, a gondolkodásmódod és a szóhasználatod egyáltalán nem tükrözi a keresztény értékrendet, sőt! A kérdés szempontjából egyébként mindegy, mert ha te nem licitálsz egy árverésen, majd licitál más. Az ember azért tesz ilyet, hogy önmagának jobb legyen, nem azért, hogy másnak.
Mivel foglalkozol, hogy szeretnéd ügyfeleid között köszönteni az ilyen embereket?
",hogy féláron vette a lakást végrehajtási árverésen, a kedves család pedig azért került lapátra,mert nem tudta fizetni a devizahitelt. A hatóságok meg nagyon nem foglalkoznak a családdal,max ha annyit hogy a gyerekeket benyomják nevelőintézetbe, a szülőket pedig megbírságolják mert hajléktalanok."
Senki nem köteles felvenni devizahitelt!!! Főleg úgy felvenni hitelt ebben a bizonytalanságban, hogy még 3 gyerekük is van... Felelőtlenség! Ha a síró-rívó család nem tette volna, akkor most nem lenne ez. Vagy fizette volna rendesen a törlesztést... Ki kell számolni, hogy tudja-e majd biztosan fizetni, biztos-e munkahelye, stb... Ha nem, akkor nem veszünk lakást hitelre és nem élünk nagylábon!
Ha mégis, akkor pedig vállaljuk, hogy akár kiköltöztethetnek...
Menjenek albérletbe, menjenek szülőkhöz, ismerősökhöz, akárhova. Ahol korábban is laktak...!
Más rendes ember meg spórol, hogy hitel nélkül vehessen néhány négyzetmétert, évekig tűri a szüleinél való lakást, vagy az albérletet nyögi. És amikor végre csak összejön az a pár millió, hogy vegyen sajátot, és végre neki is lehessen családja, gyereke, kis otthona, akkor egy ilyen felelőtlen család elfoglalja a régen várt lakását...
Szóval non-szensz, hogy milyen emberek vannak! Csak az ösztönök, a gyerekcsinálás, a sírásrívás, élősködés. Ahelyett, hogy gondolkodnának!
Más
a probléma már megoldódott, kilettek végre rakva ugye , ezt írtam korábban is.
a szülőket elmentek hajléktalan szállóba, úgytudom felvették őket.
a gyerekeknek állítólag azt mondták visszajönnek utána, de mivel másnap is ott maradtak, kihívtam a rendőrt így őket intézetbe vitték.
én nem tudom sajnálni a devizahiteleseket..rengetegen kapnak ingyen lakhatást de mire fel?
én akinek nincs 1fillérnyi hitele sem, én miért nem kapok ingyen?
csak aki mártírkodik az kap ilyen ingyen dolgokat sajnos..
kedves voltál,hogy intézetbe juttattad a gyerekeket. Igen, remélem a tied is ott fog felnőni,remélhetőleg sosem ismeri majd a szüleit (talán még normális ember is lehet belőle,bár az intézetek nem arról híresek hogy erölcsileg fejlett embereket termelnek).
Valóban felelőtlenül vették fel a hiteleket,mert a hozzátok hasonló farkastörvényekre hivatkozó (...) emberek belehajszolták az embereket ebbe a hülyeségbe (nincs devizahitelem). Az alacsony pénzügyi ismeretekkel rendelkező magyar lakosság meg vette fel mint a cukrot. Remélem a hozzáállásodat mielőbb viszonttapasztalod az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!