Mennyi pénzből éltek havonta?
Nahát én elbújhatok az egymillióból élők mellett. Mi ketten 80 ezerből élünk. Nagyon nehéz mert nem segít senki a családból, nekem csak anyum van, ő is nehezen él ezért nem tud segíteni. A párom szülei magasról letojnak minket, pedig ők tudnának segíteni...
Egyébként albérletben lakunk.
Érdekes, olyan kevés az átmenet. Vagy aránylag kevés, vagy nagyon sok havi keresetből élnek az emberek. Ritka a havi 5-600ezer forint.
Mi egyébként 230-280ezer forintból élünk havonta ketten, albérletben. Valószínűleg ez 1-2 hónapon belül növekedni fog, akkor olyan 350ezrünk lesz. És babát szeretnénk :)
ÉN egyedül élek 20 éves vagyok átlag 140-150 a nettom....
Ebből lejönnek a hitelek a kiadások kajára kb 12000 ezrem marad egy hónapra 5 ezer pedig sörre....
a 250es vagyok. párom 180, informatikus, nekem meg 70 ezer passzív jövedelmem. lassan ideje lenne melózni, ha megcsináltam a diplomát (bölcsész, lehet fujjogni :D), így az én oldalamról jó esetben majd befolyik még plusz 100. tehát így lesz 350 a havi keresetünk, amiből egy jelentősebb összeget szeretnék minden hónapban félretenni.
számomra ez úgy a legkönnyebb, h a fizu utáni napon állandó megbízásival átutalja a bank a megtakarítási számlámra. tehát ami "nincs" azt nem tudom elkölteni :D
így idővel lesz majd pénzünk nagyobb lakásra, vagy egy kicsit jobb autóra. bár az a párom reszortja, mivel nekem még jogsim sincs :D ha lenne, akkor sem vezetnék nélküle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!